banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ KEREMCEM İLE COŞTU

Beylikdüzü Belediyesi`nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan ünlü popçu Keremcem, verdiği konser ile Beylikdüzü halkını müziğe doyurdu.

07 Ağustos 2011 Pazar 16:48
BEYLİKDÜZÜ KEREMCEM İLE COŞTU
banner321
BEYLİKDÜZÜ KEREMCEM İLE COŞTU


Beylikdüzü Belediyesi`nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan ünlü popçu Keremcem, verdiği konser ile Beylikdüzü halkını müziğe doyurdu.

Türk Pop müziğinin sevilen şarkıcılarından Keremcem, Beylikdüzü`nde verdiği konserle nefesleri kesti. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği konserde Keremcem sevilen eski yeni tüm parçalarını seslendirirken, özellikle genç hayranları şarkılarına eşlik etmeyi ihmal etmedi. Konser boyunca Keremcem, hayranlarını şarkılarına katarak izleyenlere oldukça güzel ve müzik ziyafeti ile dolu bir gece yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi`nin Ramazan etkinlik alanında yapılan konserde Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Keremcem`e çiçek takdim etti ve verdiği konserden ötürü de teşekkür etti.


Ramazan Beylikdüzü`nde yaşanır...

Gerçekleştirilen geceden bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu yıl Ramazan`ın İstanbul`da en güzel Beylikdüzü`nde yaşandığını söyledi. Başkan Uzun "Sultanahmet Meydanı gibi Beyazıt gibi yerler tabi ki bizler için çok büyük öneme sahiptir. Yıllarca Ramazan oralarda dolu dolu yaşanıyordu. Bu sene kimse darılmasın kırılmasın ama bu sefer Ramazan Beylikdüzü`nde yaşanıyor" dedi. Başkan Uzun tüm halkı Ramazan boyunca Beylikdüzü Ramazan Etkinlik Alanı`na davet etti.

aboneol
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV