banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BEYLİKDÜZÜ’NDE İLK İFTAR TOPU PATLADI.

Beylikdüzü Belediyesi`nin Ramazan`ın ilk gününde düzenlediği ‘Ramazan Alayı’ ve ‘Halk İftarı’ vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

03 Ağustos 2011 Çarşamba 02:10
BEYLİKDÜZÜ’NDE İLK İFTAR TOPU PATLADI.
banner265
BEYLİKDÜZÜ’NDE İLK İFTAR TOPU PATLADI.
Beylikdüzü Belediyesi`nin Ramazan`ın ilk gününde düzenlediği ‘Ramazan Alayı’ ve ‘Halk İftarı’ vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Beylikdüzü Kültür Merkezi`nin önünden başlayan ve başını mehteran takımının çektiği ‘Ramazan Alayı’nda Belediye Başkanı Yusuf Uzun, halkı Fatih Sultan Mehmet Camii avlusunda düzenlenecek olan Ramazanın ilk iftarına davet etti. Büyük bir kalabalık eşliğinde yapılan Ramazan Alayı’nın ardından Başkan Uzun ile İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ün birlikte kurdelesini kestiği Ramazan Kasabası’nın açılışı dualarla yapıldı.

Başkan Yusuf Uzun, açılışta yaptığı kısa konuşmada Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, Ramazan ayını büyük bir heyecan ve coşku ile bekliyorduk. Bu ay tüm Müslüman âlemi için çok büyük önem taşır. Hep birlikte bu Ramazanı da Beylikdüzü`nde geçirerek hem sofralarımızı bereketlendirelim hem de bu kutsal ayın tüm güzelliklerini paylaşalım dedi.

İlçede Ramazan coşkusu akşam da devam etti. Çocuk eğlence programları, yarışmalar ve birbirinden farklı şovlarla süren etkinliğin sonunda tek kişilik gösterisi ile sahneye çıkan şair Sunay Akın, verdiği ilginç bilgilerle dinleyenleri hem güldürdü, hem de düşündürdü. Yakın tarihimiz hakkında anlattığı ilginç anekdotlarla katılımcıların takdirini toplayan Akın, gösteri sonunda izleyenlerden büyük alkış ve tebrik aldı.

Boğaz’da iftar keyfi


Belediye’nin 40 gün 40 gece Boğaz Turu organizasyonu kapsamında düzenlediği gezide de oruçlarını açan katılımcılar unutulmaz bir iftar geçirdiklerini söylediler. İstanbul Boğazı manzarasında Ramazan ayının

Mutluluğunu paylaşan vatandaşlar, gezinin sonunda Etkinlik Alanı’ndaki programa katıldı. Boğazda iftar açmanın keyfinin başka olduğunu ifade eden misafirler, etkinliğe katılmalarına vesile olan Başkan Uzun’a teşekkür etti. Boğaz’da iftar keyfi Ramazan’ın sonuna kadar devam edecek.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV