banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

BOĞAZ TURLARI YOĞUN KATILIMLA START ALDI.

Beylikdüzü Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu Boğaz Gezisi, ilk gününden vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

24 Temmuz 2011 Pazar 12:41
BOĞAZ TURLARI YOĞUN KATILIMLA START ALDI.
banner322
BOĞAZ TURLARI YOĞUN KATILIMLA START ALDI.

Beylikdüzü Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu Boğaz Gezisi, ilk gününden vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Mavi Marmara adlı gezi teknesi ile yaklaşık 650 vatandaşın katıldığı ‘Boğaz Turu’ programı Büyükçekmece İskelesi`nden başladı. Beylikdüzü Belediyesi`nin 23 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında günde iki kere olmak üzere düzenleyeceği Boğaz Turu ile Boğaz’ın güzelliklerini Beylikdüzü halkıyla buluşturacak.


Gezinin ilk gününe yoğun ilgi gösteren vatandaşlar aile ve komşularıyla güzel bir cumartesi geçirdiklerini söylediler. Etkinliğe katılmalarının kendileri için kısa bir tatil olduğunu söyleyen vatandaşlar, geziye vesile olan Başkan Yusuf Uzun’a da teşekkür ettiklerini belirttiler. Yoğun programı dolayısıyla geziye katılamayan Başkan Uzun’un adına geziye katılan Başkan Vekili İsmail Yalçın, Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil, Osman Dinç ve Tahir Sert katıldı. Başkan Vekili Yalçın, “Amacımız eşsiz güzellikteki İstanbul Boğazı’nı birlikte seyredebilmek; unutulmaz bir hafta sonu yaşayabilmek. Eğer güzel bir gün geçirmenize katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize” dedi ve vatandaşlara Başkan Uzun’un selamını iletti.

Ramazan ayı boyunca sürecek Boğaz Gezisi programına katılacak olan vatandaşlar, iftarlarını vapurda yapmanın keyfine de varacaklar.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV