banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

GERİ DÖNÜŞÜMDE YENİ BİR REKOR DAHA

Beylikdüzü Belediyesi, cam ve ambalaj atıkları ekonomiye kazandırmaya devam ediyor. Haziran ayında 646 ton ambalaj ve cam atık ekonomiye kazandırıldı.

08 Temmuz 2011 Cuma 11:22
GERİ DÖNÜŞÜMDE YENİ BİR REKOR DAHA
banner304
GERİ DÖNÜŞÜMDE YENİ BİR REKOR DAHA


Beylikdüzü Belediyesi, cam ve ambalaj atıkları ekonomiye kazandırmaya devam ediyor. Haziran ayında 646 ton ambalaj ve cam atık ekonomiye kazandırıldı.


Beylikdüzü’nde ambalaj atıkların kaynağından ayrı toplanma ve geri dönüşümü projesi kapsamında toplanan atıklarda her ay yeni bir rekor kırılıyor. Aralık ve Ocak aylarında; 370 bin ton, Şubat ve Mart aylarında 450 bin ton, Nisan ayında; 543 bin ton, Mayıs ayında; 561 bin ton atığın toplanmasının ardından Haziran ayında da yeni bir rekora imza atıldı ve 646 bin ton atık toplandı.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, geri dönüşüm çalışmalarının önemine değindi ve Beylikdüzü’nün yeşil yapısını korumak adına geri dönüşüm çalışmalarını aksatmadan devam ettireceklerini ifade etti. Beylikdüzü halkının da bu konuda çok üst düzeyde bir duyarlılık gösterdiğini söyleyen Başkan Uzun, daha temiz bir Beylikdüzü için halk ile el ele verip çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Geri dönüşüm ile hem çevre korunuyor hem de ekonomi kazanıyor

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki; apartman, site yönetimleri, okullar, kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, oteller, lokantalar, büfeler, limanlar, sağlık kuruluşları, spor kompleksi, organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, serbest bölge yönetimleri, marketler, satış noktaları, fabrikalar, iş ve alışveriş merkezleri, stadyumlar gibi yerlerden toplanan ambalaj atıkları, Kavaklı Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan Beylikdüzü Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi`nde ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılıyor. Geri dönüşüm çalışmalarıyla bir taraftan ekonomiye ciddi oranda katkı sağlanırken diğer taraftan da İstanbul’un en yeşil ilçelerinden biri olan Beylikdüzü’nün yeşili ve temiz havası korunmuş olunuyor. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV