banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

TIBBİ CİHAZLAR ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi ve Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Engelliler Bürosu işbirliğiyle düzenlenen ‘Tıbbi Cihaz Dağıtım Töreni’ Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

08 Temmuz 2011 Cuma 17:52
TIBBİ CİHAZLAR ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
banner304
TIBBİ CİHAZLAR ENGELLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.


Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi ve Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Engelliler Bürosu işbirliğiyle düzenlenen ‘Tıbbi Cihaz Dağıtım Töreni’ Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Polisi ve Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Engelliler Bürosu işbirliğiyle düzenlenen ‘Tıbbi Cihaz Dağıtım Töreni’ duygu dolu görüntülere sahne oldu. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katılımıyla gerçekleştirilen törende 10 adet akülü tekerlekli sandalye, 2 adet banyo sandalye, 15 adet manüel tekerlekli sandalye, 19 adet işitme cihazı ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltılı programa; Başkan Uzun başta olmak üzere, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Tahir Sert ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programda yaptığı konuşmayla projeye katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Uzun, “Yaşamımız süresince bir sınava tabii tutulduğumuzun farkında olmalıyız. Hepimiz engelli adayıyız. Bugün sağlıklıyız ama yarın ne olacağımızı bilemeyiz. Engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve isteklerini elimizden geldiğince karşılayabilmek yerel yöneticiler olarak hepimizi mutlu ediyor” dedi.

Programa katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yusuf Uzun, vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılandı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV