banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ÇATALCA BELEDİYE KREŞİNDEN YILSONU GÖSTERİSİ.

Çatalca Belediyesi’nde sosyal ve kültürel anlamda etkinlikler bitmiyor. İlçede art arda yapılan Eğitim, Spor ve Müzik Okullarının belge törenleri coşkusu sonrasında, Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Kreşi de yılsonu gösterisi ile göz doldurdu.

06 Haziran 2011 Pazartesi 15:49
ÇATALCA BELEDİYE KREŞİNDEN YILSONU GÖSTERİSİ.
banner263
ÇATALCA BELEDİYE KREŞİNDEN YILSONU GÖSTERİSİ.

Çatalca Belediyesi’nde sosyal ve kültürel anlamda etkinlikler bitmiyor. İlçede art arda yapılan Eğitim, Spor ve Müzik Okullarının belge törenleri coşkusu sonrasında, Çatalca Belediyesi Bayram Kıran Kreşi de yılsonu gösterisi ile göz doldurdu. Geçtiğimiz hafta Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezinde yapılan yılsonu gösterisi izleyiciler tarafından da tam not aldı. Etkinliğe eşi Nurhan Kara ile birlikte katılan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Minik öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler ve oyunların sergilenmesini ardından ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından miniklere sembolik diploma verildi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV