banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İnceğiz Mağaraları ve çevresi düzenleniyor

Çatalca’da kış ayları sebebi ile yavaşlayan düzenleme çalışmaları havaların ısınması ile birlikte daha kapsamlı bir şekilde devam edecek.

05 Mart 2012 Pazartesi 11:09
İnceğiz Mağaraları ve çevresi düzenleniyor
banner299
İnceğiz Mağaraları ve çevresi düzenleniyor
Çatalca’da kış ayları sebebi ile yavaşlayan düzenleme çalışmaları havaların ısınması ile birlikte daha kapsamlı bir şekilde devam edecek.


2009’da meydana gelen sel felaketinin ardından coğrafyası tamamen değişen, gerek tarihi, gerek eşsiz doğası ile insanı büyüleyen İnceğiz Mağaraları ve İnceğiz Piknik Alanı Kaymakam Taşdan’ın öncülüğünde İnceğiz Muhtarlığı ve tüm kamu kurumlarının desteği ile yeniden düzenlenmeye başlanmıştı. İlk etapta ulaşım, kanalizasyon, elektrik tesisatının yenilenmesi ve çevre düzenleme çalışmalarının yapılmasının ardından daha kapsamlı bir çalışma yapılabilmesi için yeni bir proje hazırlandı. İnceğiz bölgesinin İstanbul’un en büyük sit alanı olması münasebeti ile hazırlanan proje Orman Bölge Müdürlüğü’ne ve bölgemizin sit bölgesi olması nedeniyle Koruma Kurulu’nun onayına sunuldu.
Yapılan inceleme ve araştırmaların sonucunda yapılması planlanan uygulama alanının tamamı kabul edilerek onaylandı. Böylece kaymakamlık çalışmalarının tamamının yasal çerçevede içerisinde kaldığı ve planlara harfiyen uyulduğu da böylece teyit edilmiş oldu.
Konu ile ilgili bilgi veren Kaymakam Nevzat Taşdan, ‘’Kış ayları sebebi ile yavaşlayan düzenleme çalışmaları havaların ısınması ile birlikte kaldığı yerden ve daha kapsamlı bir şekilde devam edeceğini, planların onaylanması sırasında yoğun emek ve gayret sarf eden İnceğiz Muhtarı Şenol Yaman ve Büyükşehir Belediyesi Tarım komisyonu Başkanı Namık Öztürk, Orman Bölge Müdürü İbrahim Çiftçi ve Koruma Kurulu ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Erol can 7 yıl önce yorumlandı

      araç Parkı yokya hatcbak arabamı ağacların arasına zor parkettik
      Dikenlerin içinde oturmak için zor yer bulduk
      Akşama kadar oksijen yerine toz yuttuk
      İnceğiz ğaralaı güzeldi
      Belli aralıklarda tuvalet ve su muslukları koymuşlar sağolsunlar
      12Tl giriş ücreti ödememize rağmen tuvaletler ücretliydi
      Yollar iki şeritli ve asfalt olsa otopark sorunu çözülse ve giriş ücreti daha makul olsa
      Bir giden tekrar gider
      Ben asla gitmem
      Saygılar

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV