banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bit Pazarı Esenyurt'ta Açıldı

Ünlü iş adamı Dikran Masis’in sahibi olduğu Bit Pazarı alışveriş merkezine bir yenisi de Esenyurt'ta eklendi

05 Temmuz 2012 Perşembe 12:31
Bit Pazarı Esenyurt'ta Açıldı
banner312
Bit Pazarı Esenyurt'ta Açıldı

Ünlü iş adamı Dikran Masis’in sahibi olduğu Bit Pazarı alışveriş merkezine bir yenisi de Esenyurt'ta eklendi. Dev alışveriş merkezinin açılışına ise ekonomi bakanı Zafer Çağlayan, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile iş adamı Erdoğan Demirören ve ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de katıldı. Muazzez Ersoy’un sahne aldığı açılışta konuklar yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkarak on metrelik kırmızı kurdeleyi hep birlikte kestiler. İş adamı Dikran Masis ile aralarında yılların sıkı dostluğu olan İbrahim Tatlıses, kadim dostunu açılış gününde de yalnız bırakmadı.
PROTOKOLE ŞORTLA GELDİ
Eşi Ayşegül Yıldız ile birlikte açılışa katılan Tatlıses, Bit Pazarı’nda adeta krallar gibi karşılandı. Bakan Zafer Çağlayan ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu protokole şortlu haliyle oturan Tatlıses’e halk sevgi gösterisinde bulundu. Açılış sonrasında konser veren Muazzez Ersoy da bir ara Tatlıses çiftinin yanına giderek onlar için şarkı söyledi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV