banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ESENYURT BELEDİYESİ, DERS BAŞI YAPAN ÖĞRENCİLERE DEFTER HEDİYE ETTİ

Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, ders başı yapan öğrencilere defter hediye etti.

16 Eylül 2014 Salı 12:52
ESENYURT BELEDİYESİ, DERS BAŞI YAPAN ÖĞRENCİLERE DEFTER HEDİYE ETTİ
banner229
ESENYURT BELEDİYESİ, DERS BAŞI YAPAN ÖĞRENCİLERE DEFTER HEDİYE ETTİ

Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, ders başı yapan öğrencilere defter hediye etti.
Esenyurt’ta 2014-2015 eğitim-öğretim dönemi için ilk ders zili çaldı. Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu’nda gerçekleşen törenle ilçede eğitim görecek olan 132 bin öğrenci ders başı yaptı. Açılış programında 2014-2015 eğitim öğretim dönemi için “Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden” kampanyası ile öğrencilere okul defterlerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu hediye etti. Bu yıl ikinci kez uygulaması yapılan projede Esenyurt’ta okul defterlerinin Başkan Kadıoğlu tarafından temin edilmesi öğrencileri sevindirdi.
Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, ilçede artan nüfusa dikkat çekti. Artan nüfus ile öğrenci sayısınında hızla arttığını ifade eden İnci, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:
“Geçen yıl 6 bin 500 öğrenciye nasıl okul bulacağız diye düşünüyorduk. Bu yıl eğitim öğretime açtığımız 10 okul ile beraber bu sorunu büyük ölçüde çözdük. Belediye Başkanımızla beraber 5 okulun temelini de attık. Onların da bir kısmını şubat ayında eğitime açacağız. Yapılan planlama ile 30 okula daha ihtiyacımız olduğunu tespit ettik. Esenyurt’un bu okul problemini ve sınıf başına düşen öğrenci adedini de düşürmek için müthiş bir çaba içerisindeyiz.”
Törende konuşan Başkan Kadıoğlu ise, Kitaplar Devletten, Defterler Belediyeden projesi ile başlayan eğitim döneminin hayırlı olmasını temenni etti. Kadıoğlu ayrıca Esenkent’te yetersiz olan okul binaları için çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, öğrencilere temsili olarak proje kapsamında hazırlanan okul defterlerini takdim etti ve ilk ders zilini çaldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV