banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esenyurt Kapalı Pazar ve Sosyal Tesis Projesi

Esenyurt'taki "Kapalı Pazar" ve "Sosyal Tesis" projesi kapsamında yapımı tamamlanan tesisler, 2 Haziran Cumartesi günü açılacak.

01 Haziran 2012 Cuma 22:54
Esenyurt  Kapalı Pazar ve Sosyal Tesis  Projesi
banner322
Esenyurt "Kapalı Pazar" ve "Sosyal Tesis" Projesi


Esenyurt'taki "Kapalı Pazar" ve "Sosyal Tesis" projesi kapsamında yapımı tamamlanan tesisler, 2 Haziran Cumartesi günü açılacak.

Esenyurt Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, altyapı, yol ve kaldırım çalışmaları tamamlanan katlı otoparkı bulunan Kapalı Pazar-Kültür Merkezi ve Yunus Emre Parkı açılışı, Halil Fahri Orman Caddesi Akçaburgaz Mahallesi'nde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun katılımıyla 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

6 bin 956 metrekare üzerine kurulu kapalı pazarın otoparkı ise 2 bin 318 metrekare alanı kapsıyor. Otoparkta ayrıca engelliler için park alanı bulunuyor. Kompleks içinde bulunan pazar alanında adet pazar tezgahı yer alabiliyor. Kompleksin en üst katında düğün salonu ve meslek edinme kurslarının verileceği alan bulunuyor.

Yunus Emre Parkı da 6 bin 589 metrekare içerisinde geniş çim-ağaçlık alanlar, çocuk oyun alanları, fitness gruplarının çalışabileceği alanlar ile 220 metrekare süs havuzu, 280 metrekare restoran ve kafeterya, 102 metrekare bayan fitnes alanı yer alıyor.

Ayrıca, proje kapsamında 237 ağaç, 550 adet çalı ve mevsimlik çiçek dikildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV