banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Esenyurt'ta İkinci Şehir Stadı'na Hadiseli Açılış

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 8 yılda ilçeye kazandırdığı çok sayıda spor alanı ile çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere, binlerce Esenyurtlu’ya modern tesislerde spor yapma olanağı sağlıyor

17 Nisan 2012 Salı 21:54
Esenyurt'ta İkinci Şehir Stadı'na Hadiseli Açılış
banner266
Esenyurt'ta İkinci Şehir Stadı'na Hadiseli Açılış
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 8 yılda ilçeye kazandırdığı çok sayıda spor alanı ile çocuk, genç ve yetişkin olmak üzere, binlerce Esenyurtlu’ya modern tesislerde spor yapma olanağı sağlıyor.
35.000 metre kare alana kurulu olan, içinde UEFA ve FİFA kriterlerine uygun 7500 kişilik seyirci kapasitesine sahip Esenyurt’un ikinci dev stadı Necmi Kadıoğlu Stadyumu ve İncirtepe Sosyal Tesisleri, Türk Pop Müziğinin güzel sesi “Hadise”nin sahne alacağı konser ile açılışı gerçekleşecektir.

Spor Tesisi diğer özellikleri

Necmi Kadıoğlu Spor Kompleksi ve İncirtepe Sosyal Tesisleri, gece maçları yapılabilecek şekilde aydınlatılmış olup, kapalı tribün, zemini yapay çim olarak tasarlanmıştır. Stadyumda TV yayın ve basın bölümleri, ziyaretçi odaları, vv sahibi ve misafir futbolcu soyunma odaları,cafeler, yangın ve deprem yönetmeliğine uygun giriş ve çıkışlar tasarlanmıştır. Stadyum yanında 200 araçlık otopark ve 20 araçlık VIP kulüp otoparkı bulunmaktadır. Park alan içerisinde kültür merkezi binası(kafeterya, düğün salonu, restaurant, halk eğiti derslikleri)mevcuttur.

Ayrıca, çim ve ağaçlık alanlar, çiçek parterleri, yürüyüş yolları, yapay fıskiyeler, 250m²alanda süs havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, büfeler ve oturma alanları çocuk oyun grupları açık ve kapalı fıtness aletleri, kameriyeler, pergolalar bulunmaktadır. Tesis içinde 6100 metre kare çim alana sahip parka yaklaşık 300 adet büyük ağaç(ıhlamur, çınar, salkım söğüt,çitlenbik, fıstık çamı, huş, gürgen, akçaağaç, sedir gibi çeşitli ağaçlar) ve 2200 adet çalı dikilmiştir.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV