banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ALİPAŞA VE YOLÇATI’NIN PLANLARI İBB MECLİSİNCE ONAYLANDI

ALİPAŞA VE YOLÇATI’NIN PLANLARI İBB MECLİSİNCE ONAYLANDI

16 Şubat 2012 Perşembe 12:08
 ALİPAŞA VE YOLÇATI’NIN PLANLARI İBB MECLİSİNCE ONAYLANDI
banner264
 ALİPAŞA VE YOLÇATI’NIN PLANLARI İBB MECLİSİNCE ONAYLANDI
Silivri Belediyesi Planlama Müdürlüğü tarafından yapılan Silivri Alipaşa ve Yolçatı Mahalleleri’nin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, İBB Meclisi’nce onaylandı.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın belediye bünyesinde kurmuş olduğu Planlama Birimi’nin yürütmüş olduğu çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye Planlama Birimi tarafından yapılan ve Silivri Belediye Meclisi’nde kabul edilerek, İBB Meclisi’ne gönderilen 840 hektar (8400 dönüm) Alipaşa ve 87 hektar (870 dönüm) Yolçatı Mahalleleri olmak üzere yaklaşık 9270 dönüm arazinin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, 14.02.2012 Salı Günü İBB Meclisi’nce onaylandı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden oy birliği ile geçen plan için AK Parti ve CHP Meclis Üyelerine teşekkür ederek; “Silivri’mizin tüm mahalle ve köylerinde de aynı açıklık ve şeffaflıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

K.KILIÇLI VE GAZİTEPE’NİN PLANLARI ASKIDA

Ayrıca Küçükkılıçlı ve Gazitepe Mahallelerinin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planları da, mahalle muhtarlıkları, belediye askı panosu ve Silivri Belediyesi web sitesinde askıya çıkarıldı. Vatandaşlar, 9 Mart 2012 tarihine kadar askıda kalacak Küçükkılıçlı ve Gazitepe Mahallelerinin planları ile ilgili sormak istediklerini Silivri Belediyesi Planlama Birimi’ne iletebilir.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV