banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BİNLER 2012 İÇİN GERİ SAYDI

Silivri Belediyesi tarafından sahil kordon boyunda gerçekleştirilen Yılbaşı Partisi’nde binlerce kişi aynı anda 2012’ye merhaba dedi.

02 Ocak 2012 Pazartesi 13:23
BİNLER 2012 İÇİN GERİ SAYDI
banner265
BİNLER 2012 İÇİN GERİ SAYDI
Silivri Belediyesi tarafından sahil kordon boyunda gerçekleştirilen Yılbaşı Partisi’nde binlerce kişi aynı anda 2012’ye merhaba dedi.
Silivrililer 2012’yi Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen muhteşem Yılbaşı Partisi ile karşıladı. Aralıksız devam eden yağış ve soğuk havaya rağmen binlerce kişinin katıldığı Yılbaşı Partisi’nde renkli görüntüler yaşandı. Silivri sahili kordon boyunda gerçekleşen partiye havai fişek gösterisi damgasını vurdu.

KIRMIZI HALIDA KOKTEYL

Silivri Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan çay bahçelerin ön tarafına serilen kırmızı halı üzerinde gerçekleşen açık hava partisi saat 23.00’de başladı. Yılbaşı Partisi’nde Silivrililere, kestane, pamuk şekeri, helva, kuruyemiş, kola ve kahve ikramının yanı sıra, belediye logolu atkı, yılbaşı seti, yeni yıl takvimi ve belediye bülteni hediye edildi.

FOTOĞRAF STANTLARI İLGİ GÖRDÜ

Sahil boyunca yerleştirilen varillerde yanan ateşle ısınan vatandaşlar, parti alanına yerleştirilen fotoğraf stantlarına yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Noel Baba ve Kardan Adam figürlerinin bulunduğu fotoğraf standında, çocuklar fotoğraf çekilmek için birbiriyle yarıştı. Noel Baba kılığındaki gençler hem belediyenin hediyelerini dağıttı, hem de çocukları eğlendirdi.

IŞIKLAR’DAN AYDINLIK YARINLAR TEMENNİSİ

Yılbaşı Partisi’ne eşi Esma Işıklar, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 2011 yılının son dakikalarında yaptığı konuşmasında Silivrililerin yeni yılını kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeleri konusunda temennide bulundu. Başkan Işıklar; “Değerli hemşerilerim, 2012 yılının, tüm dünyaya ve ülkemize, sevgi, hoşgörü ve barış getirmesini, ekonomik sıkıntıların ülkemize yansımamasını diliyorum. Yeni yılın herkese sağlık, huzur ve mutluluk dolu aydınlık yarınlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

GERİ SAYIM COŞKUSU

İlçe sahilinde toplanan binlerce kişi saatler 23.59’u gösterdiğinde hep bir ağızdan geri sayım yaparak 2012’yi karşıladı. Yaklaşık 15 dakika süren havai fişek gösterisi büyük coşku yaratırken, Silivrililer de alkışlarıyla bu coşkuya ortak oldular. Dj Barbarosun’un performansıyla birlikte renkli görüntülerin yaşandığı kutlamalar, hep birlikte söylenen Onuncu Yıl Marşı ile sona erdi. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV