banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

GÜMÜŞYAKA’DA ÇARŞI DÜZENLEMESİ BAŞLIYOR

Gümüşyaka Mahallesinde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar öncesinde esnafı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar;

10 Eylül 2011 Cumartesi 21:55
GÜMÜŞYAKA’DA ÇARŞI DÜZENLEMESİ BAŞLIYOR
banner312
GÜMÜŞYAKA’DA ÇARŞI DÜZENLEMESİ BAŞLIYOR
Gümüşyaka Mahallesinde hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar öncesinde esnafı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Gümüşyaka’da ticari hareketlilik yaratacak bir çarşı oluşturacağız” dedi.
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka’da E-5’in her iki yanında yıllardır hiçbir değişiklik yapılmadan, esnafın tüm mevsimleri ölü sezon olarak geçirdiği çarşıda, modern düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. Silivri Belediyesi 2011 Yatırım programı kapsamında hayata geçirilecek çalışma öncesinde esnafı ziyarette bulunan Başkan Işıklar, projenin detayları hakkında bilgilendirmede bulundu. Başkan Işıklar’a gerçekleştirdiği ziyaretlerinde CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Tülay Sinkil, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Gümüşyaka Mahalle Konseyi Başkanı Aydın Algür eşlik etti.

“ÇARŞIMIZ SİLİVRİ SAHİLİ GİBİ OLSUN”

Bölgede devam eden tretuvar çalışmalarını inceledikten sonra Gümüşyaka Mahallesinde E-5’in her iki tarafından bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Işıklar, hayata geçirmeyi planladığı yol düzenleme çalışmasını paylaşarak, esnaf ile vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi. Tır şoförleri dışında, mahalle sakinlerinden ve dışardan kimsenin dükkânlarına gelmediğini söyleyen esnaflar; “Yıllarca buraya bir düzen getirilmedi. Çarşımıza en yakışanı yapılsın istiyoruz. Gözümüzün önünde canlandırdığımızda, Silivri sahilinde yapılan çalışmanın burada olmasını çok isteriz. Bizim istediğimiz, tüm çarşının aynı anda başlanıp, kısa sürede tamamlanması” şeklinde konuştu.

IŞIKLAR; “AMACIMIZ TİCARİ HAREKETLİLİK YARATMAK”

Çalışmaların Gümüşyaka esnafını mağdur durumda bırakmadan hızla başlayıp bitirmeyi hedeflediklerini belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Burada bir yürüyüş yolu yok. Biz burada yürüyüş yolları oluşturarak, insanları buraya çekmek istiyoruz. Burada E-5’in her iki yanında bulunan işgalleri kaldırarak, tretuvar yapacağız. İlk önce sıkıntılı gibi gözükse de, bitince burası ticari hareketliliğin meydana geldiği bir çarşı haline dönüşecek. Esnafımız Silivri merkezde ve Selimpaşa’daki örnek çalışmalarımız gibi, masasını, sandalyesini dükkân önüne çıkarabilecek, malını, ürününü teşhir edebilecek. Amacımız, diğer mahallelerimizde de olduğu gibi, esnafımıza ticari zenginlik kazandıracak, bölgede hareketlilik yaratacak bir çarşı ve meydan oluşturmak” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV