banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Güzel oyuncu neden sinir krizi geçirdi?

Mischa Barton'ın geçirdiği sinir krizinin nedeni 'Nuri Alço' hapıymış!...

31 Ocak 2017 Salı 05:58
Güzel oyuncu neden sinir krizi geçirdi?
banner267
Güzel oyuncu neden sinir krizi geçirdi?

Mischa Barton'ın geçirdiği sinir krizinin nedeni 'Nuri Alço' hapıymış!...

Beylikdüzü Tabela

ABD’li oyuncu Mischa Barton, evinin bahçesinde geçirdiği sinir krizinin ardından hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez konuştu.

31 yaşındaki oyuncu, doğum günü partisi sırasında içkisine Türkiye’de ‘Nuri Alço hapı’ olarak da bilinen GHB hapı karıştırılmış olduğunu anlattı.

Barton, “25 Ocak akşamı, doğum günümü kutlamak için bir grup arkadaşımla dışarı çıktık. İçkilerimizi içerken, tuhaf davranışlarım nedeniyle bir şeylerin yanlış gittiğini anlamıştım. Bar görevlileri bana, içkime GHB karıştırılmış olduğu bilgisini verdi. Etkisi saatlerce geçmeyince, kendi isteğimle hastaneye yatırıldım” diye konuştu.

The O.C. adlı diziyle yıldızı parlayan Barton, daha önce de ruhsal çöküntü nedeniyle tedavi görmüştü.

2000'li yılların başında ana karakterlerden birini canlandırdığı The O.C adlı diziyle ün kazanan ama sonra hem kariyerinde hem de özel hayatında büyük bir düşüş yaşayan Mischa Barton, yine bir yıkım yaşadı.

Bir dönem abartılı şekilde kilo alıp vermesiyle gündeme oturan Barton, Batı Hollywood'daki evinin bahçesinde çaresizlik içinde çığlıklar atmaya başladı.

Barton'un çığlıklarını duyan komşuları evlerinin bahçelerine ve pencerelerine çıktı. Bu sırada Barton'un "Annem bir cadı" diye bağırdığı ve bir yandan da ağladığı duyuldu.

Dünyanın sonunun geldiğini de haykıran Barton'un komşuları hemen sağlık ekiplerini aradı. Oyuncunun evine giden ekipler Barton'u sağlık merkezine götürüp tedavi altına aldı.

Uzun süredir kariyerinde de özel hayatında da huzuru bir türlü yakalayamayan Barton daha önce de ruhsal çöküntü nedeniyle tedavi görmüştü. Barton bir dönem de uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmak için rehabilitasyon merkezine yattı.

Oyuncu annesi Nuala ile daha önce de sorunlar yaşamış hatta 2015 yılında onu, parasını çalmakla suçlayıp dava açtı.


beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV