banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Selçuk Yöntem 'Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor

Kenan Işık'ın rahatsızlanması sonrası bayrağı devralan Selçuk Yöntem'in koltuğu Murat Yıldırım'a bırakacağı öne sürüldü.

11 Ocak 2017 Çarşamba 10:11
Selçuk Yöntem 'Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor
banner321
Selçuk Yöntem 'Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor

Beylikdüzü Tabela


Kenan Işık'ın rahatsızlanması sonrası bayrağı devralan Selçuk Yöntem'in koltuğu Murat Yıldırım'a bırakacağı öne sürüldü.
'Kim Milyoner Olmak İster'de, Kenan Işık'ın geçirdiği kaza sonrası bayrağı usta oyuncu Selçuk Yöntem almıştı. Sabah yazarı Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde Selçuk Yöntem'in görevini bırakacağını ve artık programı Murat Yıldırım'ın sunacağını açıkladı
-
İşte Mevlüt Tezel'in yazısı:
-
ATV'nin fenomen Yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster?'in başarılı sunucusu Selçuk Yöntem, bayrağı son dönemin gözde oyuncusu Murat Yıldırım'a teslim etmeye hazırlanıyor.
Dile kolay 2000 yılından beri ekranlarda...
-
Adı önce 'Kim 500 Milyar İster?'di, Kenan Işık'ın efsane sunumuyla hep en çok izlenen bilgi yarışması programı oldu. Daha sonra adı 'Kim Milyoner Olmak İster?' oldu.
-
2011 yılından beri de ATV'de yayınlanıyor.
-
Işık'ın yaşadığı trajik sağlık sorunu sonrası bayrağı usta oyuncu Selçuk Yöntem devralmıştı.
-
Tıpkı Işık gibi babacan, sevecen tavrı, esprileri ve etkileyici ses tonuyla Yöntem, 'Kim Milyoner Olmak İster?'i hep en çok izlenen programlar arasına soktu.
-
Günümüzde kültürsanat programları bile büyük kanallarda kolay kolay yer bulamazken, atv gibi reyting yarışının tam ortasında yer alan bir kanalda bu efsane bilgi yarışması, dizilerle yarışacak reytinglere ulaştı.
-
İzleyiciler kimi zaman profesörlerin ilk soruda elenmesine şaşırdı, en kolay soruya verilen komik cevaplara güldü, kimi zaman da zeka küpü yarışmacıların başarılarıyla gururlandı. Ve en önemlisi, keyifli vakit geçirirlerken bilgilendiler.
-
Şimdi değişim zamanı! Selçuk Yöntem; Işık'tan aldığı bayrağı, başarıyla taşıyarak ünlü oyuncu Murat Yıldırım'a devrediyor.
-
Yıldırım, tıpkı Yöntem gibi milyonlarca hayranı olan bir oyuncu, ses tonu iyi ve karizmatik bir duruşa sahip. Eminim o da Yöntem gibi bu bayrağı başarıyla taşıyacak, gençlerin 'Kim Milyoner Olmak İster?'e ilgisini daha da artıracak.
-
Teşekkürler Selçuk Yöntem, yolun açık olsun Murat Yıldırım.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV