banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erdoğan'dan Rus büyükelçi açıklaması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin açılışında konuştu.

20 Aralık 2016 Salı 16:31
Erdoğan'dan Rus büyükelçi açıklaması
banner322
Erdoğan'dan Rus büyükelçi açıklaması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Avrasya Tüneli'nin açılışında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri özetle şöyle:

Beylikdüzü Tabela

(İdam isteriz sloganları üzerine) Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bu konuda sizin dediğiniz doğrudur. Millet ne istiyorsa odur. Gerisi tefarruattır.

Açılışını yaptığımız ve adını Avrasya Tüneli olarak belirleğidimiz projemizin hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum. Hamd olsun iki kıtayı birbirine bağlayan böyle nadide bir ülkenin, aynı zamanda bir şehrin mensuplarıyız. Bu şehir gerçekten uğruna bir çok şeyler feda edilebilecek bir şehir. Onun için biz bu şehre aşığız. Bu projenin hayata geçmesini sağlayan tüm kurumlarımızı, bakanlığımızı, yüklenici ve işletmeci şirketleri, inşaasında çalışan herkesi tebrik ediyorum. Temelini Asya Yakası’nda atmıştık. Rabbime hamdolsun açılışını Avrupa Yakası’nda yapıyoruz.

RUS BÜYÜKELÇİSİNE SALDIRI

Dün Ankara’da alçakça bir saldırıda hayatını kaybeden Karlov’un ölümünden duyduğum üzüntüyü bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Bir diplomat olarak takdir ettiğim bir arkadaştı. 1 hafta kadar önce Tataristan Cumhurbaşkanını yanıma getirmişti. Birlikte bazı değerlendirmeler yapmıştık. Sıcak sempatik bir insandı. Dün akşam uğradığı suikast girişimi ve neticesi gerçekten üzüntü vericiydi. Şahsım ve milletim adına şiddetle telin ediyorum, lanetliyorum. Sayın Putin’in şahsında tüm dost Rus halkına başsağlığı diliyorum.

SAYIN PUTİN'LE HEMFİKİRİZ

Dün akşam olayın hemen ardından Sayın Putin’i arayarak olaydan duyduğumuz derin üzüntüyü ilettim. Kendisiyle bu kalleş saldırının Türk-Rus ilişkilerine karşı açık bir provokasyon olduğu konusunda hemfikiriz. Rusya ile ortak bir soruşturma komisyonu kurarak çalışmalara başladık. Heyetimiz çalışıyor.

İLİŞKİLERİMİZİN BOZULMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Rusya ile ilişkilerimizin bozulmasına, zedelenmesine asla izin vermeyeceğiz. Terör saldırılarında büyük kayıplar vermiş bir ülke olarak böyle bir saldırının olması bizi en az kendi insanımıza ve güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar kadar üzdü. Büyükelçi Karlov’un ailesine başsağlığı diliyorum.

SIRTINDAN VURMAK KALLEŞLERİN İŞİDİR

Sizler bu inanıcınızda olduğunuz sürece Allah’ın izniyle bu millet işte o terörist alçaklara karşı boyun eğmedi, eğmeyecektir. Sizler 15 Temmuz’da tankların üzerine imanınızla yürüdünüz. İşte dün akşamki alçak gibi alçak gibi alçaklar tanklarla toplarla insanlarımıza saldırdılar. O namussuzlarda da tanklarla, uçaklarla vurmaya kalktılar. İşte dün akşamki kalleş de Rusya’nın ülkemizdeki temsilcisi olan, bir yerde bize emanet olan elçiyi sırtından vurdu. Sırtından vurmak kalleşlerin işidir. Dün akşamki tabii bedelini anında ödedi. Bağlantıları inceleniyor, araştırılıyor. Zaten bağlantılar çıkmaya başladı.

beylikdüzü gnl tabela

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV