banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Gram altın 2 bin 300 lira olacak

Altın fiyatlarındaki rekor yükseliş devam ediyor. Gram altın 1853.7 lirayla tarihi yüksek seviyeye ulaştı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor mu? Altın alım satımı için doğru zaman mı? Gram altın yıl sonu ne kadar olacak. İşte son dakika altın hareketleri.

22 Kasım 2023 Çarşamba 16:27
Gram altın 2 bin 300 lira olacak
banner311
Uzmanlar tarih verdi: Gram altın 2 bin 300 lira olacak!

Altın fiyatlarındaki rekor yükseliş devam ediyor.
Gram altın 1853.7 lirayla tarihi yüksek seviyeye ulaştı.
Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor mu? Altın
alım satımı için doğru zaman mı? Gram altın yıl sonu ne
kadar olacak. İşte son dakika altın hareketleri...
Altında rekor yükseliş. Altın fiyatları hareketli seyrediyor. Gram altın bin 846 lirayla tarihi yüksek seviyeye ulaştı. Peki yükseliş sürecek mi? Uzmanına sorduk işte yanıtı.

GRAM ALTIN REKORA KOŞUYOR

Gram altındaki rekor yükseliş devam ediyor. Bu rekorda Fed'in yaklaşımı ne kadar etkili? Altın rekor kırmaya devam edecek mi?

Altının güvenli liman olmaya devam ettiğini ifade eden Piyasa Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol şunları ifade etti:

Altındaki yükselişte Fed'in atmış olduğu adımlar çok çok önemli. Geçtiğimiz hafta enflasyon verisi açıklandı Amerika tarafından ve beklentinin altında gelen bir rakamdı. Bu da, bundan sonraki süreçte Fed'in faiz indirimlerinin başlayabileceğinin işaretini verdi.
Şuan baktığımız zaman faizi sabit tutma yönünde bir açıklamaları var. Fakat önümüzdeki aralık ayında faizi yeniden sabit tutup artık yeni senede 2024'te faiz indirimi ile ilgili söylemlerin sertleşeceği söylentisi ons altını yukarı doğru hareketlendirdi. Dolardaki yükselişte gram altını rekor seviyelere getirdi.Grm altın şuan itibarı ile 1900 liraya merdiven dayadı.

GRAM ALTINDAKİ YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Burada gram altının TL bazında değerlenebileceğini söyleyebiliriz. Çünkü dolar/TL armaya devam ediyor. Özellikle ABD'de faiz indirimleri geldikçe ons altındaki yükseliş de devam edecek. Burada hedefsel olarak özellikle 2000 bandını görebileceğimizi söyleyebiliriz. Yeni senede şubat ayında 2 bin 300 seviyelerine gelebilecek olan bir gram altını görebilme ihtimalimiz var.

Yatırımcıların altında kademeli alışlarını yapmaları faydalı olacaktır.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV