banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Aranan zanlının lüks villası uyuşturucu serası çıktı

Beylikdüzü'nde silahlı yaralama olayına karışan Orhan B.'nin kaldığı lüks villaya baskın düzenleyen polis şaşkına döndü.

01 Şubat 2016 Pazartesi 19:43
Aranan zanlının lüks villası uyuşturucu serası çıktı
banner266
Aranan zanlının lüks villası uyuşturucu serası çıktı
Beylikdüzü'nde silahlı yaralama olayına karışan Orhan B.'nin kaldığı lüks villaya baskın düzenleyen polis şaşkına döndü. Lüks villanın her tarafını uyuşturucu serasına dönüştüren Orhan B. 73 kilo 365 gram esrar 1 adet el bombası, çok sayıda fişek ve 37 kök hint keneviri elegeçirildi.

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri, Adnan Kahveci Mahallesinde lüks bir pastahanede gerçekleştirilen silahlı yaralama olayının zanlısı olan Orhan B.'yi heryerde aramaya başladı.

 LÜKS VİLLA TESPİT EDİLDİ

beylikdüzü tabela reklam

 Polis, silahlayaralama suçundan aranan Orhan B.'nin Beylikdüzü'nde kaldığı lüks bir villayı tespit etti. Villaya yapılan ani baskında başka 2 suçtan daha aranması olan Orhan B. Kıskıvrak yakalandı.

 VİLLAYI UYUŞTURUCU SERASINA DÖNÜŞTÜRMÜŞ

Polis ekipleri villada yaptıkları aramada gözlerine inanamadı, villanın her tarafının uyuşturucu serasına dönüştürüldüğü belirlendi. Lüks villada ekili halde 37 kök hint kenevirinin yanında, satışa hazır halde 73 kilo 365 gram uyuşturucu daha ele geçirildi.

 EL BOMBASI VE MERMİLERE DE EL KONULDU

 Villada yapılan aramalarda, 1 adet el bombası, 1 adet silah ve çok sayıda mermi elegeçirildi.

 ZANLININ İKİNCİ EVİ DE SİLAH VE UYUŞTURUCULAR ÇIKTI

 Zanlı Orhan B.'nin Dereağzı Mahallesi'nde bir adresi daha tespit edildi. Buraya yapılan baskında da 4 kişi 13 kilo 935 gram uyuşturucu ile yakalandı. Evde yapılan aramalarda 1 adetde kurusıkı tabanca elegeçirildi.







web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV