banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü Kent Konseyi Dağıldı!

Köksal Çebi Yolsuzluk ve Haksızlık dedi CHP'liler Beylikdüzü Kent Konseyini Terk Etti...

09 Ekim 2015 Cuma 20:36
Beylikdüzü Kent Konseyi Dağıldı!
banner312
Beylikdüzü Kent Konseyi Dağıldı!

Köksal Çebi Yolsuzluk ve Haksızlık dedi CHP'liler Beylikdüzü Kent Konseyini Terk Etti...

Köksal Çebi'nin Konuşması Neden Rahatsız etti!

Beylikdüzü Kent Konseyi Toplantısında söz alan KÖKSAL ÇEBİ 'yi konuşturmamak için Alkışlar durmadı Bazı Kent Konseyine katılanlarda Salonu terketti.Köksal Çebi tek başına KENT Konseyine karşı Muhalefet yaptı.

Beş dakika dahi dayanamayan katılımcılar. Köksal Çebinin sözlerini kestiler ve daha gündem ile ilgili soruyu sormadan CHP'liler salonu terk etti. Ekrem İmamoğlu ve ekibi Köksal Çebi'nin sözlerini kesmekte gecikmediler.Köksal Çebi'yi konuşturmamak için herşeyi denediler. Bir kısmı salonu terk etti, bir kısmı alkışlarla müdehale etti. Dinlemiyoruz dediler Köksal Çebi'de buyrun dışarı çıkın dedi.Faaliyet raporu yok dedi kaldı 3. madde de bir kanunla verilmiş bir hakkın bir yönerge veya başka birşeyle onaya sunulması doğru değildir bu benim görüşümdür dedi.Buraya tartışmak için geliyoruz Alay etmek için gelmiyoruz dedi kent konseyini kınadı.

Kent konseyi sözcüsü de aslında tek kınancak kişi sizsiniz diyerek sözcülüğüne devam etti.

Beylikdüzü Kent Konseyine AK Parti, MHP ve diğer partilerin katılmaması dikkatleri çekti.Köksal Çebi KENT Konseyine karşı tek başına muhalefet yaptı.

Köksal Çebi, Sn.Ekrem İmamoğlu 'nun bu görüntülerden, genel kurul üyesi olmadıkları halde kürsü dokunulmazlığını ihlal eden kişilerin sataşmalarından, her lafa cevap yetiştirme gayretinde olan sn Elif Necla Türkoğlu'nun tutumundan memnun olup olmadığını bilmek isterdim!

Toplantıya katılan sn. Hamdi Öyke'den, sn Suat Toprak'tan ve sn. TC Zeki Çevik'ten, deneyimli sivil toplumcu olduklarından şüphe duyulmayan sn. Nusret Yılmazer, Kader Mahkumlari Derneği başkanı Nejdet Yüksel ve Sebahattin Çılbır'dan da birer değerlendirme almak aynı hataya bir daha düşmemek ve Kent Konseyinde en çok eksikliğini hissettiğimiz DEMOKRATİK TARTIŞMA ORTAMLARININ OLUŞTURULMASI düşüncesine büyük katkısı olurdu doğrusu!

Cesur Haber Beylikdüzü Tv Yayınladı...

KÖKSAL ÇEBİ KENT KONSEYİ KONUŞMASI


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Alkış barış 9 yıl önce yorumlandı

      Doğru olanı kimse takdir etmiyor eğer o guruptan olsanız dinnenirsiniz fikirlerinizi takdir ederim böyleleri birgün başarısız olucaklar

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV