banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BEYLİKDÜZÜ'NDE BİNLERCE KİŞİ BARIŞ VE SEVGİ İÇİN YÜRÜDÜ...

Beylikdüzü Belediyesi 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları, yurt içi ve yurt dışından temsilcilerin, bando ve dans gruplarının eşliğinde gerçekleştirdiği Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü ile bugün başladı.

02 Eylül 2015 Çarşamba 17:59
BEYLİKDÜZÜ'NDE BİNLERCE KİŞİ BARIŞ VE SEVGİ İÇİN YÜRÜDÜ...
banner311
BEYLİKDÜZÜ'NDE BİNLERCE KİŞİ BARIŞ VE SEVGİ İÇİN YÜRÜDÜ...

Beylikdüzü Belediyesi 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları, yurt içi ve yurt dışından temsilcilerin, bando ve dans gruplarının eşliğinde gerçekleştirdiği Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü ile bugün başladı. İstanbullulara iki hafta boyunca çok kapsamlı bir etkinlik programı sunulacak olan festival ile tüm Dünya’ya Beylikdüzü'nden barış ve sevgi mesajları gönderilecek.

İçerisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1 Eylül Dünya Barış Günü, 4 Eylül Sivas Kongresi`nin Yıldönümü, 8 Eylül Dünya Okuma ve Yazma Günü, 9 Eylül İzmir`in Kurtuluşunun Yıldönümü gibi önemli günlerin barış ve sevgi teması çerçevesinde kutlanacağını; konserlerin yanı sıra, açık oturum, konferans, imza günü, yarışmalar, panayır eğlenceleri gibi etkinliklerin de yer alacağı Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın startı bugün gerçekleşen görkemli festival yürüyüşü ile verildi.

beylikdüzü oto servis

Yurt içi ve yurt dışından birçok temsilcilerin katıldığı, bando ve dans gruplarının eşlik ettiği festival yürüyüşü, birbirinden renkli görüntüleriyle unutulmaz anlara sahne oldu. Kapalı Pazar Alanı'ndan başlayarak Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanına dek süren yürüyüş boyunca binlerce vatandaş, barış için sevgi için kardeşlik için birlik olma mesajı verdi. Yürüyüşün ardından etkinlik alanını dolduran binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla festival bandosu eşliğinde marşlar söyledi, dans gruplarının gösterileriyle bir arada keyifli bir akşam yaşadı.

"Zor günleri aşmak birbirimize kenetlenmekten geçiyor"

Barış ve Sevgi Buluşmaları ile amaçlarının Tüm Dünya'ya örnek olacak bir kenetlenme örneği göstermek istediklerini ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Aslında bizim asıl mesajımız Türkiye`ye. Biz bu ülkede barış ve sevgi istiyoruz. Son günlerde ülkemizde yaratılan acılarla dolu kaos ortamına inat, acilen barış ve sevgi diyoruz" diye konuştu.

beylikdüzü oto servis

Zor günlerin ancak birbirimize kenetlenerek aşılabileceğini kaydeden Başkan İmamoğlu, "Gelin, tüm dünyaya sesimizi sanatla kültürle, şarkılarla şiirlerle duyuralım. Gelin, barışta ve sevgide kenetlenelim" diyerek herkesi buluşmalara katılmaya davet etti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV