banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Vahdettin Saruhan'dan Hakaret ve İftira!

Beylikdüzü Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Nejla Kotil Saruhan'ın eşi Vahdettin Saruhan'dan skandal sözler...

30 Mart 2017 Perşembe 02:13
Vahdettin Saruhan'dan Hakaret ve İftira!
banner312
Vahdettin Saruhan'dan Hakaret ve İftira!

Beylikdüzü Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Nejla Kotil Saruhan'ın eşi Vahdettin Saruhan'dan skandal sözler...

Beylikdüzü Tabela

Beylikdüzü ile ilgili yapılan bir çok habere bölgede CHP'li Beylildüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu severlerin tepkileri olmaya devam ediyor.

"Vira İstanbul Yıkılıyor mu !" başlığı ile haberleştirdiğimiz haber bölgede yankı uyandırmış ve Beylikdüzü Sakinleri "Bilirkişi Vira İstanbul Yıkılmalıdır dedi" başlığı ile aynı konuyu işledi. Vahdettin Saruhan ise kendi facebook hesabından yayınlanan haberin altına akla mantığa sığmayan açıklamalarını yazdı.

Bilirkişi Raporuna Kese kağıdı dedi!

Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyesi Nejla Kotil Saruhan'ın eşi Vahdettin Saruhan Vira İstanbul haberlerine canı sıkıldı ve bu yorumları yaptı.İmamoğlu'na helal olsun diyen Vahdettin Saruhan bölgede doğru haberleri yansıtan gazetecilere çakallar diyerek hakaret etti.

Mahkemelerin Bilirkişi raporlarına bile katlanamayarak kesekağıdı diyerek nitelendirdi tüm haberelere işiniz gücünüz iftira, çamur, Avanta dedi.

Vahdettin Saruhan'ın Skandal Yorumu





Burnundan fitil fitil getireceğim!

Beylildüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise yaptığımız haberleri yargıya taşımış Savcıların takipsizlik kararı ile sarsılmıştı. Ulusal kanallarda yayınlanan haberlerde mahkemeler tarafından erişime açılmış okurların okuması kamu adına bilgi almaları sağlanmıştı. Ekrem İmamoğlu gazetecileri kast ederek "Burnundan fitil fitil getireceğim!" diyerek tehditlerini sürdürürken meclis üyelerinede belediye önünde skandal açıklamalar yaptırmıştı. Modaya uyan bir grup muhtarda Ekrem İmamoğlu'nun yanındayız diye sahip çıkmışlardı.

Beylikdüzü Haberleri!

Beylikdüzü Haberlerimizi Akit TV'de gördü!


Beylikdüzü'nde Tabut Evler!


Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

İsmail Damat CHP'li Başkanın Avukatı mı?


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV