banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Bahçeli grup toplantısında esti gürledi: Ağzımı kapatacak bir babayiğit daha daha anasının karnından doğmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli "Benim ağzımı kapatabilecek bir babayiğit anasının karnından duymadı. Bölücü ve terör faaliyetlerini görmezden gelirsek onurumuz ve şerefimizi kaybetmiş oluruz. PKK'ya silahları kimler vermektedir? Müttefik ülke PKK kamplarında ne arıyor? Mızrağın çuvala sığması mümkün değildir." dedi.

12 Ekim 2021 Salı 13:01
Bahçeli grup toplantısında esti gürledi: Ağzımı kapatacak bir babayiğit daha daha anasının karnından doğmadı
banner267
Bahçeli grup toplantısında esti gürledi: Ağzımı kapatacak bir babayiğit daha daha anasının karnından doğmadı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli "Benim ağzımı kapatabilecek bir babayiğit anasının karnından duymadı. Bölücü ve terör faaliyetlerini görmezden gelirsek onurumuz ve şerefimizi kaybetmiş oluruz. PKK'ya silahları kimler vermektedir? Müttefik ülke PKK kamplarında ne arıyor? Mızrağın çuvala sığması mümkün değildir." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar, hava kokluyorlar ancak arka kapıda birbirlerine tuzak kuruyorlar. Bir yapmadıkları altın günleriydi, zannediyorum yakında bunu da gerçekleştirecekler" dedi.

 Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yanıtlaması için 5 soru yöneltti.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:
Ankara geçtiğimiz hafta sonu göz kamaştırıcı 2 toplantıya ev sahipliği yaptı. Türk Gençliği Büyük Kurultayı ile Analar Bacılar Kurultayı muazzam bir katılıma sahne olmuştur. Türk gençliği yüksek ufkuyla yeni bir tarih yazmış, almasını bilenlere mesajların en görkemlisini vermiştir.

Türk tarihi hasretini çektiğimiz eski ölümsüz bir eserdir. Gençlik aydınlık çehremizdir. Açık sözlülüğün ve kalender meşrebin omurgası onlardır. Kin ve nefretin kalplerde yuva yapmasına izin vermeyen asil Türk gençliği, bu gençliği temsilen de milliyetçi ülkücü gençliktir. Kim ki Türk gençliğini yok sayıyorsa, biliniz ki karanlık, kuraklık ve küstahlık içindedir. 

Milliyetçi ülkücü gençliğin kökü Ötügen'de, kavgası da Türk-İslam düşmanlarıdır. Analarımız bacılarımız dua, huzur, sevgi ve saygı bağlarımızdır. Gençlerimizle birlikte kurultayımıza can ve kan veren analarımıza, bacılarımıza müteşekkirim. 2 kurultayımız da birbiriyle örtüşmüştür.

İnsan gün geçtikçe sadece yiyip içen, insani ve vicdani felaketlere tamamiyle sessiz kalan, sürüklenip giden bir felaket döngüsünün içindedir. Bu döngü bizim semtimize bile uğramayacak, Türk-İslam medeniyeti ayağına geçirilmek istenen prangaları atacaktır. 

Milliyetçilik ilk hamle milli birlik ve bütünlüğün kazanılması davasıdır. Milliyetçilik milli birlik ve dayanışma ruhunun da güvenlik duvarıdır. Bizim milliyetçiliğimiz hayatın içindedir, milletimizin vicdanındadır. Arzumuz, amacımız ve arayışımız öteden beri budur. MHP'ye atılan iftiraların, yoğunlaşan saldırıların ilerleyiş rotası okunduğu takdirde bunların hiçbirinin tesadüf olmadığı görülecektir. Küresel güçler milli devletlerdeki yönetim iradesinin millet üstü güçlerle paylaşılmasını dayatmaktadır. Bu paylaşma mahkum milletin aleyhine gerçekleşecektir. Bu asimetrik etki milliyetçiliğin yükselmesinin de dayanağıdır. Öncelikle taşeronlar eliyle ulaşılması esas alınmıştır. CHP, HDP, İP, DEVA, Gelecek Partisi siyasetin lekeli temsilcileridir. Zillet İttifakı yıkım siparişi almıştır. Her şey gün gibi ortadadır. Bir milletin yükselişinin dayanağı milliyetçiliktir. Küresel gelişmelerin bir figüranı, pasif bir üyesi değil baş aktörü olmayı hedefleyen milliyetçilik mazlum milletleri de kurtaracak muhteşem anlayışı temsil etmektedir.
Bugün bütün insanlık çevre sorunundan, enerji sorununa, bulaşıcı hastalıklardan adalet sorununa kadar tehlikelerle ortak bir kaderi paylaşmaktadır. Dünyayı daha yaşanır bir yer haline getirebilmek, bütün insanlık için kaçınılmaz bir amaç haline gelmelidir. İnsan merkezli, gönüllü paylaşımı ve işbirliğini amaçlayan küresel kaynakları insanlığın istifadesine sunan yeni bir aydınlanma süreci Türk milletinin yükselmesiyle başlayacaktır. Gelişmelerin seyrine baktığımızda ilhamını ve sevgisini büyük Türk milletinden alan milliyetçilik kutsal bir görevle karşı karşıyadır.

Türkiye'nin önünü kesmek, ilerleyişini engellemek için tetikte bekleyen iç ve dış işgal çetesi milli direncimizi sekteye uğratmanın hesabındadır. İşin özünde oynanan oyunun gizlenecek bir yeri kalmamıştır. Zillet ittifakının kurduğu kumar masasında kartlar açık oynanmaktadır. Bu masada sahtelik vardır, hepsini geçtik hiyanetin daniskası vardır. Zillet ittifakını oluşturan partiler gün aşırı birbirlerini ziyaret ediyorlar, hava kokluyorlar ancak arka kapıda birbirlerine tuzak kuruyorlar. Bir yapmadıkları altın günleriydi, zannediyorum yakında bunu da gerçekleştirecekler. Muğlak ifadelerle gündem kirliliğine neden oldukları da meydandadır. Bunlar ayrıca güçlendirilmiş parlamenter sistemi toplantıları için TBMM'de bir araya gelmişlerdir. HDP'yi masa altında tutarak sözde bir uzlaşmaya ulaştıklarını açıklamışlardır. Bunların neresi dürüst, neresi temizdir? PKK'nın tutsağı, FETÖ'nün kuklası CHP'nin iradesi mi kalmıştır?

Bir terör örgütü elebaşı Aziz Atatürk'ün kurduğu partiye ayar veriyor buna karşılık bir tek CHP yöneticisi de 'Ey katil sen ne diyorsun?' diyemiyor. Buna cesaret dahi edemiyor. Korkuyorlar, çünkü iradelerini terör örgütlerine bağlamış durumdalar. Bu bir rezalet değil midir? Biz bunlara boşuna mı zillet diyoruz? Şu ibret verici kepazeliğe bakar mısınız? İP Başkanı bu aralar yine il ilçe geçen İBB Başkanı'nı Fatih'e benzetmiş, Kılıçdaroğlu'nu ters köşeye yatırmak için hamle yapmıştı. Kılıçdaroğlu da misilleme yaparak İP Başkanı'nın Cumhurbaşkanlığı hayalini suya düşürmüştür. Bunlar birbirlerini aldatmakla, kandırmakla uğraştırmaktadırlar. Yalan, iftira, ayak oyunu bunlardadır. Şimdi de güçlendirilmiş parlamenter sistem adında bir çalışmayla meşgullerdir. CHP'nin 2-3 Ekim 2021 tarihindeki Abant toplantısı zilletin kavşak noktalarını açığa vurmuştur. Abant toplantısının tavsiyesi kimden geldi? Özerklik ve federasyon gayesi CHP'ye nüfuz etmiştir.

KILIÇDAROĞLU'NA 5 SORU

CHP Genel Başkanı'na soruyorum; kıvırmadan cevap vermesini bekliyorum.

Soru 1: Anayasa'dan Atatürk'ü çıkarmayı düşünüyor musunuz?

Soru 2: Anayasaya hakim olan Türk ismini tasfiye etmeyi planlıyor musunuz?

Soru 3: Türk vatandaşlığı kavramı yerine yurtseverlik Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı yerine Türkiye Cumhuriyeti insanı kavramını getirmeyi amaçlıyor musunuz?

Soru 4: Demokratik muhalefet diyerek HDP'ye yörenizde görüp kucak açıyor musunuz?

Soru 5: Terörist Demirtaş'ı hala savunuyor, ona elçiler yolluyor musunuz?


Bu sorularım gayet nettir, ya evet diyeceksin ya hayır. Boş kağıt vermen halinde hepsine evet dediğin kabul edilecektir. Korku edebiyatını bırak, bir şey bilip de söylemiyorsan adam değilsin.''

CHP'YE PKK TEPKİSİ: KINAYAN TEK BİR MESAJINIZI DUYMADIM

Elbette acımız büyüktür, ama sorulacak hesabımız da büyüktür. Şehadetleri kabul olsun. Kılıçdaroğlu, taziye mesajı yayınlamıştır, ne yazık ki saldırıyı kimin yaptığına dair bir şey yer almamıştır. Korkma itiraf et, PKK'ya tek bir laf et. Kaygılanma bu seni sadece insan yapar. Milletimizin derdi ile dertlenen biri yapar. İki gündür takip ediyorum YPG ve PKK'yı kınayan tek bir mesajlarını duymadım. Aranızda duyan oldu mu? Kitabın ortasından konuşuyorum, HDP ile ortaklık analarımızın gözyaşlarının dökülmesine ortaklıktır. CHP ile İP böylesi bir tezgahın gönüllü müdavimleridir.

"DOST VE MÜTTEFİK ÜLKE PKK KAMPLARINDA NE ARIYOR?"

Benim ağzımı kapatabilecek bir babayiğit anasının karnından duymadı. Bölücü ve terör faaliyetlerini görmezden gelirsek onurumuz ve şerefimizi kaybetmiş oluruz.

PKK'ya silahları kimler vermektedir? Müttefik ülke PKK kamplarında ne arıyor? Mızrağın çuvala sığması mümkün değildir.

ABD yönetimi Türkiye'nin Suriye'deki varlığını çıkarlarına tehdit görüyormuş. Tehdit ABD'nin cinayet planları, terör örgütleri ile eylem birliğine girmesidir. Böyle dostluk düşman başınadır.

"ZİLLET İTTİFAKININ PLANLARINI TARUMAR EDECEĞİZ"

Zillet ittifakının planlarını tarumar edeceğiz. Türkiye'yi kamplara ayırarak çatışmaya geçit vermeyecek yegane siyasi güç Türk Milliyetçiliğidir. Cumhur İttifakı olarak tek nefes olacağız.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV