banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı.

29 Haziran 2022 Çarşamba 09:45
Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama
banner311
Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar yavaş yavaş otogarlarda hareketlilik oluşturmaya başladı. Biletlerini son güne bırakmak istemeyenler şimdiden biletlerini alıyor. 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda da hareketlilik gözlendi. Firma yetkilileri, vatandaşların biletlerini son güne bırakmamaları yönünde uyarıda bulunurken, ek sefer çıkaracaklarını da vurguladı. Bazı firmalarda bayramda az da olsa ücretlerin artacağı belirtilirken, bazılarında ise fiyatlarda oynama olmayacak.

Kurban Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar otogarlarda hareketlilik oluşturmaya başladı. Bayram öncesi vatandaşlar biletlerini son güne bırakmamak için şimdiden satın almaya başladı. Yoğunluğa göre ek sefer düzenleyeceklerini belirten firma yetkilileri, bilet fiyatlarının ortalama 200 ile 600 TL arasında değiştiğini söyledi.
“BAYRAMA GİDECEK OLAN VATANDAŞLAR ŞİMDİDEN BİLETLERİNİ ALSINLAR”

Bayramda yoğunluğun gözüktüğünü ifade eden otobüs şoförü Hüseyin Kıdal, “Eski bayramlara nazaran o yoğunluk yok. Eski bayramları arıyoruz. Bayrama gidecek olan vatandaşlar şimdiden biletlerini almalarını tavsiye ediyorum. Ek seferler düzenliyoruz fakat ama eskiye göre fazla kaldıramıyoruz. O yüzden biletlerin şimdiden tedarik edilmesi gerekiyor. İstanbul-Hopa 550 TL, bayramda ise 600 TL olacak” şeklinde konuştu.
“BİLETLERİNİ SON GÜNE BIRAKTIKLARI ZAMAN BÜYÜK BİR YOĞUNLUK OLUYOR”

Bayram yoğunluğunun başladığını belirten otobüs şoförü Mustafa Değerli, “Bayramda daha yoğun olacak gibi görünüyor. Vatandaşlar biletlerini ne kadar önce alırlarsa o kadar iyi. Şu anda arabalar dolu görünüyor. Ek seferler çıkartacağız. İnsanlar son güne bıraktığı zaman büyük bir yoğunluk oluyor bu sefer bizde talepleri karşılayamıyoruz. Biz Manisa, Soma, İzmir güzergahında çalışıyoruz. İstanbul-Soma 280 TL, Soma-İzmir 80 TL. Bayramın son gününde fiyatlarımızda bir oynama olmayacak” ifadelerini kullandı.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV