banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Bağcılar’da minikler okula şenlikle başladı

Bağcılar Belediyesi, “Okula merhaba şenliği” başlattı.

15 Eylül 2011 Perşembe 14:28
Bağcılar’da minikler okula şenlikle başladı
banner322
Bağcılar’da minikler okula şenlikle başladı
Bağcılar Belediyesi, “Okula merhaba şenliği” başlattı. Bir hafta devam edecek şenlik kapsamında, anaokulu ve ilköğretime başlayan miniklerde okul fobisinin oluşmasını önlemek hedefleniyor. Minikleri okul bahçesinde çocuk oyun grupları karşılıyor.

Bağcılar Belediyesi, “Okula İlkadım Şenliği” başlattı. Anaokulu ve ilköğretim birinci sınıfa yeni başlayan öğrenciler için planlanan şenlikle, miniklerde okul fobisinin oluşmasının önüne geçilmesi hedefleniyor. Bir hafta boyunca devam edecek etkinlik Yüzyıl Mahallesi’nde eğitim veren Türk İsveç Kardeşlik İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programla başladı. Proje kapsamında Bağcılar’da eğitim veren 57 ilköğretim okuluna oyun grupları kuruluyor.
Okula yeni başlayan ve farklı duyguları aynı anda yaşayan miniklerden bazıları kendileri için kurulan çocuk oyun gruplarında oynarken, bazılarının ise farklı bir ortama girmiş olmanın verdiği heyecanla annelerinden ayrılmak istemedikleri görüldü.
“Çocuklar bizim geleceğimiz” diyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Çocuklarımızın okula adaptasyon süreçlerini en iyi şekilde gerçekleştirmek ve hızlandırmak amacıyla bu projeyi uyguluyoruz” dedi.
İLK DERSİ YAPTILAR
Okul bahçesinde gerçekleştirilen programın ardından sınıflara geçen minikler öğretmenlerinden ilk dersi dinledi. Bazı öğrenciler ilk gün heyecanını yenemeyerek ağlamaya başlayınca, öğretmenleri tarafından yatıştırıldı.
Programa, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yanı sıra, Bağcılar Milli Eğittim Müdürü Kadir Kuş, Bağcılar Sağlık Grup Başkanı Hülya Zengintiryaki ve büyük çoğunluğunu annelerin oluşturduğu çok sayıda veli katıldı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV