banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MÜCAHİT RECEP AY BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

Bağcılar Belediyesi Wushu Spor Kulübü sporcusu Mücahit Recep Ay, 13 ülkeden sporcunun ter döktüğü Uluslararası Wushu Balkan Şampiyonası’nda 65 kiloda altın madalya kazandı.

02 Eylül 2014 Salı 17:17
MÜCAHİT RECEP AY BALKAN ŞAMPİYONU OLDU
banner229
MÜCAHİT RECEP AY BALKAN ŞAMPİYONU OLDU
Bağcılar Belediyesi Wushu Spor Kulübü sporcusu Mücahit Recep Ay, 13 ülkeden sporcunun ter döktüğü Uluslararası Wushu Balkan Şampiyonası’nda  65 kiloda altın madalya kazandı.
Adapazarı’nda düzenlenen Uluslararası Wushu Balkan Şampiyonası çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Şampiyonada ülkemizi 65 kiloda temsil eden Bağcılar Belediyesi Wushu Spor Kulübü sporcusu Mücahit Recep Ay büyük bir başarıya imza attı. Kilosunda zorlu müsabakalara çıkan Mücahit Recep Ay rakiplerini yenerek Balkan Şampiyonu olarak kürsüye çıkmaya hak kazandı. Adapazarı Seldivan Spor Salonu’ndaki müsabakalar sonrası altın madalyasını alan Ay, İstiklal Marşımızı okutmanın gururunu yaşadı.
BAŞKAN ÇAĞIRICI’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Ülkemizde düzenlenen yarışmalarda İstanbul birinciliği ve Türkiye ikinciliğini elde eden Mücahit Recep Ay, Wushu Milli Takım Antrenörü Süleyman Ay ile birlikte spora ve sporculara her türlü desteği veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti. Ay’ı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Çağırıcı, ülke sporunun kalkınması için önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Ülkemizin medarı iftiharı olan sporcuların yetişmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Çağırıcı, “Bağcılar ilçemize her alanda hizmet vermeye devam ediyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlardan uzak durması ve sosyal kültürel faaliyetlere katılmaları için yoğun çaba gösteriyoruz. Spor salonları, yüzme havuzları ve futbol sahaları inşa ederek hizmete sunuyoruz. Sporun gelişmesi için her türlü imkanı gençlerimizin hizmetine sunuyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığı olarak sporcularımızın aldıkları başarılarla gururlanıyoruz. İlçemizde sporun gelişmesi için yoğun şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV