banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bağcılar’da Ramazan hazırlıkları başladı.

Bağcılar Belediyesi, bu yıl da Türkiye’nin en konforlu Ramazan Çadırı İrfan Sofrasını kuruyor.

30 Haziran 2011 Perşembe 15:34
Bağcılar’da Ramazan hazırlıkları başladı.
banner263
Bağcılar’da Ramazan hazırlıkları başladı.
Bağcılar Belediyesi, bu yıl da Türkiye’nin en konforlu Ramazan Çadırı İrfan Sofrasını kuruyor. Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan çadırda Ramazan ayı boyunca binlerce kişi orucunu açabilecek. Etkinlik alanı onlarca güvenlik kamerası tarafından izlenecek ve yine alan çok sayıda güvenlik görevlisi tarafından korunacak.

İstanbul’da Ramazan çadırı uygulamasını başlatan belediyelerden biri olan Bağcılar Belediyesi, bu yıl da Türkiye’nin en konforlu Ramazan çadırını kuruyor. İnönü Mahallesi’nde kurulma çalışmaları devam eden çadırda her gün binlerce kişi iftarını yapacak. İftardan çok, yoğun kültür sanat etkinlikleriyle dikkat çeken Ramazan çadırında her akşam paneller, konferanslar ve konserler düzenlenecek.
Bağcılar Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından, 24 bin metre kare alan üzerinde kurulacak Ramazan çadırı ve etkinlik alanında lunapak ve alışveriş stantları yer alacak. Kır kahvesi ve kitap fuarının olacağı etkinlik alanında çok sayıda stant açılacak.
ÜST DÜZEY GÜVENLİK
Her yıl on binlerce kişinin iftar yaparak, gerçekleştirilen etkinlikleri takip ettiği alanda güvenlik önlemleri de unutulmadı. Etkinlik alanında bir ay boyunca onlarca güvenlik görevlisi görev yapacak. Güvenlik görevlileri, Ramazan etkinlik alanına yerleştirilen onlarca kameradan da bölgeyi 24 saat kesintisiz izleyecek.
Ramazan’ın Yaz mevsiminde yaşanacak olması dolayısıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan çadırı yerleştirilen klimalar tarafından soğutulacak. İftar için çadıra gelecek vatandaşlar, oruçlarını klimaların serinlettiği ortamda açacak.
HER AKŞAM BİR İŞADAMI İFTAR VERECEK
Bağcılar Belediyesi Ramazan çadırında, her yıl olduğu gibi bu yıl da varlıklı vatandaşlarla yoksul vatandaşlar bir araya getirilecek. Her akşam yaklaşık 2 bin 500 kişinin iftar yapacağı Ramazan çadırında her akşam hayırsever bir işadamı iftar menüsünü karşılayacak.
Bağcılar’da bir Ramazan geleneğinin oluştuğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Ramazan’ı sadece iftar organizasyonu olarak düşünmüyoruz. Ramazan ayı Bağcılar’da yıllardır, yoğun sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirildiği bir ay oluyor. Bu yıl da bu etkinliklerimize devam edeceğiz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV