banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bağcılar’dan dünya rekoru çıktı.

Bağcılar’da dünya rekoru kırıldı. 2 bin 840 çocuk hep birlikte, “Hayat Bayram Olsa” şarkısını söyleyerek, bin 700 kişi ile Çin’e ait olan Dünya Çocuk Korosu Rekoru’nu kırdı.

01 Haziran 2011 Çarşamba 08:45
Bağcılar’dan dünya rekoru çıktı.
banner322
Bağcılar’dan dünya rekoru çıktı.
Bağcılar’da dünya rekoru kırıldı. 2 bin 840 çocuk hep birlikte, “Hayat Bayram Olsa” şarkısını söyleyerek, bin 700 kişi ile Çin’e ait olan Dünya Çocuk Korosu Rekoru’nu kırdı.

Bağcılar’da farklı bir rekor kırıldı. 2 bin 840 öğrenci, bin 700 kişi ile Çin’e ait olan dünya rekoru için koro oluşturdu. Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda bir araya gelen Bağcılar Belediyesi bilgi evi öğrencileri, Şenay’ın “Hayat Bayram Olsa” şarkısını koro halinde seslendirdi. Salonda Prof. Dr. Orhan Kural başkanlığındaki Dünya Çocuk Rekorları Hakem Heyeti de hazır bulundu.
HAKEM HEYETİ TEK TEK SAYDI
Şarkının koro halinde söylenmesinin ardından, hakem heyeti tarafından çocuklar tek tek sayıldı. Orhan Kural, sayımın ardından 2 bin 840 kişi ile dünya rekorunun kırıldığını açıkladı. Bin 700 çocuğun katılımı ile daha önce Çin tarafından kırılan dünya rekoru da Türkiye’ye gelmiş oldu.
Programda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, rekorun Türkiye’ye gelmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Öğrencileri tebrik eden Çağırıcı, “2 bin 500 kişi olarak planlamıştık ancak, 2 bin 840 çocuğumuz katıldı. Bu da bizi ayrıca mutlu etti. Çocuklarımıza hep güvendik ve güvenmeye devam edeceğiz” dedi.
Bilgi Evleri Projesi’nden de bahseden Çağırıcı, “Şuanda faaliyette olan 4 bilgi evimizde yaklaşık 5 bin çocuğumuz eğitim görüyor ve sosyal etkinliklere katılıyor. Hedefimiz her mahallemize bir bilgi evi kurmak ve daha çok çocuğumuza hizmet vermek” dedi.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV