banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Belediye hizmetlerinde teknoloji kolaylığı…

Bağcılar Belediyesi Iphone, Blackberry ve Android uygulamalarını başlattı.

22 Ocak 2012 Pazar 19:17
Belediye hizmetlerinde teknoloji kolaylığı…
banner299
Belediye hizmetlerinde teknoloji kolaylığı…
Bağcılar Belediyesi Iphone, Blackberry ve Android uygulamalarını başlattı. Vatandaşlar artık, telefonlarından vergi borçlarını sorgulayabilecek ve belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Bağcılar Belediyesi, vatandaşların daha kolay hizmet alabilmesi için Android, Iphone ve Blackberry uygulamalarını başlattı. Iphone ve Blackberry telefon kullananlar ile telefonunda Android uygulaması bulunan vatandaşlar, belediye ile ilgili pek çok işlemini telefonundan halledebiliyor.
VERGİ BORÇLARINI TELEFONDAN ÖDEYEBİLECEKLER
Yeni başlatılan bu uygulama ile vatandaşlar e-belediyecilik menüsünü kullanarak vergi borcunu sorgulayabiliyor ve ödeme yapabiliyor. Ayrıca nikah işlemi olan bir vatandaş telefonundan sorgulama yaparak hangi günün kendisine uygun olduğunu öğrenebiliyor. Yeni uygulama ile imar durumu da sorgulanabiliyor. İsteyen vatandaşlar, binasının veya arsasının imar durumunu sorgulayabiliyor ve rayiç bedelini öğrenebiliyor. Uygulama nöbetçi eczanelerin bulunmasında da büyük kolaylık sağlıyor. Uygulama ile isteyen vatandaş istek ve şikayetlerini Başkan Lokman Çağırıcı’ya mail yoluyla iletebiliyor.
KÜLTÜREL ETKİNLİK VE PROJELERİ TAKİP EDEBİLECEKLER
Yeni uygulamanın önemli bir diğer özelliği de kültürel etkinlikleri, yeni projeleri ve belediye ile ilgili haberleri de takip edebilme imkanı veriyor olması. Bağcılar Belediyesi’nin aylık sosyal ve kültürel etkinlikleri çok kolay bir şekilde cep telefonundan takip edilebiliyor. Uygulamanın getirdiği bir başka hizmet ise e-rehber uygulaması… Bu uygulama ile vatandaşlar Bağcılar’daki önemli merkezlerin adres ve iletişim bilgilerine çok kolay bir şekilde ulaşabiliyor.
Belediye olarak en önemli hedeflerinin, vatandaşların hizmet alımını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Onun için bu çağın sunduğu imkanları da en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Başlattığımız yeni uygulama ile vatandaşlarımız telefonları aracılığıyla çok rahat bir şekilde vergi borçlarını sorgulayabilecek ve belediyeye gelmeden ödemesini yapabilecek. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV