banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bulgaristan Türk heyetinden ziyaret…

Bulgaristanlı Türk parlamenterler ve yerel yöneticilerden oluşan bir grup Marmara Belediyeler Birliği’nin ziyaret etti. Grubu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, karşıladı.

02 Haziran 2011 Perşembe 16:18
Bulgaristan Türk heyetinden ziyaret…
banner229
Bulgaristan Türk heyetinden ziyaret…
Bulgaristanlı Türk parlamenterler ve yerel yöneticilerden oluşan bir grup Marmara Belediyeler Birliği’nin ziyaret etti. Grubu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, karşıladı.
Bulgaristanlı Türk parlamenter ve yerel yöneticilerden oluşan bir grup Marmara Belediyeler Birliği’ne ziyarette bulundu. Grubu, Marmara Belediyeler Birliği AB Komisyonu Başkanı ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı karşıladı. Birlik merkezinde gerçekleştirilen görüşmede, konuşan Başkan Çağırıcı, Marmara Belediyeler Birliği’nin üyelerine yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ülkeler adına lobiciliğin önemine dikkat çeken Çağırıcı, Türk belediyecilik sistemi ile yerel yönetimlerin, merkezi idareyle hiyerarşik ilişkilerine de değindi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren Çağırıcı, “Dünyada zihniyet çatışmaları bitti ve tüm siyasiler halkına daha fazla hizmet verme yarışı içerisine girdi. Türkiye’de de şu anda durum bu. Örneğin mevcut hükümet göreve başlamadan önce, sağlık sistemi iflas etmişti. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tam anlamıyla sağlık reformu gerçekleştirildi. Bugün bir tek TC Kimlik Numarası ile bütün işlemler yapılıyor. Eskiden tedavisi bitenler hastanelerde esir alınır, bazen borçlar ödenmediği için ölülerimizi rehin alırlar, cenazelerimizi vermezlerdi. Bunlar artık Türkiye’de geride kaldı” dedi.
Bulgaristan’dan gelen heyet adına konuşma yapan Türkiye-Bulgaristan Dostluk Gurubu Başkanı Ramadan Atalay da yaptığı konuşmada, “Sağlık reformu 1999’da Bulgaristan’da da başladı. Ancak ödenek ayrılmadığı için tıkandı. Türkiye’de bir yıl içerisinde sistemin oturmuş olmasını ve sürecin başarıyla yönetilmesini hayretle izledik” ifadelerinde bulundu.
Ziyarete, Razgrad HÖH Milletvekili ve Bulgaristan Parlamentosu Türkiye-Bulgaristan Dostluk Gurubu Başkanı Ramadan Atalay, HÖH Avrupa Milletvekili Metin Kazak, Loznitsa Belediye Başkanı ve Hoşgörü Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Haşimov, Hoşgörü Belediyeler Birliği Genel Müdürü Ayhan Etem, Türk-Bulgar Ticaret ve Sanyi Odası Yöneticisi Timur Halilov ve HÖH Genel Merkezi Türkiye İlişkiler Sorumlusu Saliha Emin katıldı.

 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV