banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Çağırıcı okul ziyaretlerine başladı

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı

16 Ekim 2011 Pazar 22:05
Çağırıcı okul ziyaretlerine başladı
banner299
Çağırıcı okul ziyaretlerine başladı
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı. Çağırıcı, Doktor Naci Ekşi Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı. Dr. Naci Ekşi Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelen Çağırıcı, öğrencileri dinledi. Sıra ile söz alan öğrenciler, Başkan Çağırıcı’ya kişisel soruların yanı sıra genel sorular da sordu. Öğrencilik yıllarına ilişkin bir soruya Çağırıcı, “Ben dersi hep derste dinledim. Devamsızlık yapan bir öğrenci değildim” şeklinde cevap verdi. Söz alan öğrencilerden bazıları okulun bahçesinin genişletilmesini isterken, bir öğrenci ise Türk Dil Bayramı’nın kutlanmasını istedi.
Bağcılar’da 160 binin üzerinde öğrencinin ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gördüğünü ifade eden Başkan Lokman Çağırıcı, eğitime yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi verdi ve öğrencilerden Yaz Spor Okulları, İzci Kampı ve Kefken kampına katılmalarını istedi. Öğrencilere, Kültür Merkezi Kütüphanesi’nden de yararlanabileceklerini ifade eden Çağırıcı, buradaki internet bağlantıları ile diğer kütüphanelerine de bağlanabileceklerini ifade etti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV