banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

10 Kasım'da Atatürk'ün evine yolculuk

Bakırköy Belediyesi çocukları 10 Kasım'da Atatürk'ün Selanik'teki evine götürüyor

05 Kasım 2011 Cumartesi 14:45
10 Kasım'da Atatürk'ün evine yolculuk
banner229
10 Kasım'da Atatürk'ün evine yolculuk

Bakırköy Belediyesi çocukları 10 Kasım'da Atatürk'ün Selanik'teki evine götürüyor

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle aralarında engelli çocuklarında bulunduğu ilköğretim okulu öğrencilerini Selanik'e götürüyor.

Bakırköylü yurttaşların Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının canlarını hiçe sayarak yarattığı Cumhuriyete ve onun getirdiği değerlere çok fazla sahiplendiğini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Belediye olarak biz de vatandaşlarımızdan aldığımız bu samimi destekle şimdiye kadar Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzün organizasyonuyla Anıtkabir'e gittik, gençlerimizle beraber Samsun'a çıktık ve Çanakkale Şehitliklerini ziyaret ettik. Bu gezilerimize ilave olarak Atamızın Selanik'te doğduğu evi 10 Kasım günü Bakırköy'deki ilköğretim okulu öğrencilerinden oluşan bir grupla ziyaret edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 73. yılında saygı duruşumuzu Selanik'te saat 9'u 5 geçe yapacağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ve arkadaşlarının çağdaşlığa, uygarlığa, bize gösterdiği hedeflere, aklın ve bilimin ışığında olan bağlılığımızı ve O'nun yoktan var ettiği Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşaması için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza dair sözümüzü Selanik'te bir kez daha vereceğiz."dedi.

ENGELLİ ÇOCUKLAR DA OLACAK

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Ata'mızın Selanik'te doğduğu evin ziyaretine engelli çocukların da katılacağını vurgulayarak," Engelli çocuklarımızı bu yaz Fethiye'de yaz kampına da götürmüştük. Selanik'te Ata'mızın doğduğu eve olan ziyaretimize de engelli çocuklarımızda katılacak. Görme engelli müzisyen-avukat-yazar-bilgisayar programcısı ikiz kardeşler Kerim-Selim Altınok'da aramızda olacak. Kerim-Selim Altıok kardeşler Atamızın çok sevdiği şarkılar olan Yemen Türküsü,Vardar Ovası ve Kırmızı Gülün Adı Var'ı gitar ve mandolinleriyle Selanik'te doğduğu evin balkonundan seslendirecekler.Ayrıca kendileri engelli-engelsiz tüm çocuklarımızla hayat tecrübelerini paylaşarak başarı için engelin ,engel olamayacağını anlatacaklar."şeklinde konuştu.

Başkan Ünal Erzen, çocukların Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan'ın başkanlığında 8 Kasım akşamı saat 22.00'de hareketle Selanik'e gideceğini sözlerine ekleyerek 10 Kasım akşamı saat 23.00'de Bakırköy'e döneceklerini belirtti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV