banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bakırköy'de sağlık hizmetleri ücretsiz

Muayeneden tutun da mamografi, röntgen, ultrasonografi ve kemik ölçümüne kadar birçok sağlık hizmeti ücretsiz veriliyor.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 23:40
Bakırköy'de sağlık hizmetleri ücretsiz
banner265
Bakırköy'de sağlık hizmetleri ücretsiz

Muayeneden tutun da mamografi, röntgen, ultrasonografi ve kemik ölçümüne kadar birçok sağlık hizmeti ücretsiz veriliyor.

Bakırköy Belediyesi tarafından Yenimahalle Kennedy Caddesi üzerinde hizmete açılan Bakırköy Belediyesi Sağlık Merkezi’nde genel cerrahi, nöroloji, ortopedi, kadın-doğum hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji ile iç hastalıkları hekimlerine muayeneden tutun da mamografi, röntgen, ultrasonografi ve kemik ölçümüne kadar birçok sağlık hizmeti ücretsiz veriliyor.


Erken tanı-tedavi ve takip amaçlı sağlık hizmeti verdiklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Yenimahalle Kennedy Caddesi No:200 adresinde BAKKART sahibi Bakırköylülerin hizmetine sunduğumuz Bakırköy Belediyesi Sağlık Merkezi’mizde genel cerrahi, nöroloji, ortopedi, kadın-doğum hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji ile iç hastalıkları doktorlarımıza muayene hizmetini ücretsiz olarak veriyoruz. Uzman hekimlerimizin teşhisine göre gerekli olan kan ve idrar tahlillerini de laboratuarımızda yaptırıyoruz. Bakırköy Belediyesi olarak erken tanı,tedavi ve takip amaçlı sağlık hizmetinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Sağlık Merkezi’mizde uzman hekimlerimizin yönlendirmesiyle mamografi, ultrasonografi, röntgen ve kemik ölçümü çekimleri de yine ücretsiz olarak yaptırılabilecek.

Maalesef ülkemizde sağlık alanında yanlış bir politika uygulanıyor. Özel hastanelerle birlikte sağlık tüketimi artarken aynı oranda toplumun sağlığının düzelmediğini görüyoruz. Tanı konulup takibinin yapılmamasından dolayı her geçen gün sağlığımız düzeleceğine daha da bozulur hale geldi. Üstelik de ülke olarak sağlık harcamalarımız artarken. Biz Bakırköylü kentlilerimizden Sağlık Merkezi’mizde belirli aralıklarla gerekli testleri yaptırmalarını istiyoruz. Erken tanı için bazı yöntemler var.Yılda 1 kez yapılacak mamografi ile göğüs kanseri olmanın önüne geçebilirsiniz. Ya da günümüz de erkeklerin %25’inin kadınların da %45’inin korkulu rüyası olan obeziteyle mücadele için bir uzman hekim muayenesi ve tahliller yeterli olacaktır. Obezitenin önüne geçersek şeker, hipertansiyon,kalp hastalıkları gibi şikayetlerinde önüne geçmiş olacağız. Uzman hekimlerimiz tarafından verilecek sağlık izlem kartına belirli aralıklarla kan basıncı,diyabet,kan yağları,vücut ölçümleri,böbrek fonksiyonları,risk değerleri,tiroid hormonları kaydedilerek tanıya göre takibini yapacağız. Burada yukarıda saydığım tüm hizmetleri tamamen ücretsiz vererek Bakırköylülerin hayatını uzatmak ve sağlıklı kılmak için çabalıyoruz.”dedi.

Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ,Bakırköylülerin 414 97 77 numaralı telefondan dahili 8100’ü tuşlayarak randevu ve ayrıntılı bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV