banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ödüllü BAKKART'a ilgi büyüyor

Bakkart, Bakırköylü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor..

18 Ekim 2011 Salı 00:28
Ödüllü BAKKART'a ilgi büyüyor
banner321
Ödüllü BAKKART'a ilgi büyüyor

Bakkart, Bakırköylü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor..

Türkiye'nin geçtiğimiz yıllarda en başarılı sosyal projesi seçilen Bakkart, Bakırköylü vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Yaklaşık 140 bin Bakırköylü yurttaşın faydalandığı bu sistem ile birçok aktivite ve sağlık güvencesi aynı anda gerçekleştirilmektedir.

Bakkart sahibi olmak için sadece Bakırköylü olmanın yeterli olduğunu belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, bu hizmeti ilk kez kendileri gerçekleştirdiği için onur duyduklarını söyledi. Bakkart; sağlıktan, sanata, ulaşımdan, kültürel gezilere kadar çok çeşitli alanlarda faaliyetler ve hizmetler sunarken aynı zamanda da 365 gün 24 saat acil sağlık hizmetlerini de vatandaşına ücretsiz sağlıyor. Bugüne kadar hastaneden hastaneye hasta transferi hizmetini 5109, acil hizmetini 14.823, yerinde müdahale hizmetini 11.334 ve tıbbi danışmanlık hizmetini de 90.861 kişi kullanmış olup bu rakamlar günden güne BAKKART güvencesi altında artışını sürdürmektedir. Ayrıca Bakırköylü Bakkart sahibi vatandaşlar ellerinin altında bulunan Bakkart ile birçok faaliyete katılarak sadece bulundukları semtte değil tüm Türkiye'de bunu kullanma hakkına sahipler.

Bakırköylü gençleri de unutmayan Bakırköy Belediyesi, 18-25 yaş grubuna özel Genç Bakkart projesini başlatmıştır. Kısa zamanda çeşitli sosyal projeleri hayata geçiren Genç Bakkart sahipleri, gezilere, sinemalara, tiyatrolara kısacası eğitim ve sosyal alandaki tüm faaliyetlere katılarak sayılarını 1.400'e ulaştırmıştır.

Hem kullanıcı sayısı hem de Bakkart'ın sunduğu avantajlara katılım oranı gözlerden kaçmayacak kadar yükselirken, belediye tarafından Bakkart bünyesinde sağlanan hizmetlerin sayısı da artmaya devam etmektedir...
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV