banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN YENİ STEP ALANI MÜJDESİ

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından farklı noktalarda sürdürülen step ve aerobik çalışma alanlarına bir yenisi daha ekleniyor

10 Şubat 2012 Cuma 23:25
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN YENİ STEP ALANI MÜJDESİ
banner304
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN YENİ STEP ALANI MÜJDESİ

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından farklı noktalarda sürdürülen step ve aerobik çalışma alanlarına bir yenisi daha ekleniyor.

İlçedeki kadınların büyük ilgi gösterdiği step aerobik çalışmaları tüm hızıyla farklı noktalarda düzenli olarak sürdürülüyor. Uzmanlar eşliğinde gerçekleştirilen sabah sporu, haftanın farklı günlerinde, Bizimkent Halı Saha, Yakuplu Hakan Ünsal Spor Tesisleri ve Gürpınar Albenizler Halı Saha’ da yapılıyor. Büyükşehir İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda yapılan step ve aerobik çalışmalarının ise 20 Şubat itibariyle 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi’nde devam edeceği bildirildi.

Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, spor çalışmaları için 20 Şubat itibariyle yeni bir alan daha kazandırılacağını açıkladı. Yakuplu İlköğretim Okulu Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak step çalışmalarının her salı, cumartesi ve pazar günleri saat 18:00 ila 19:00 arası yapılacağı bildirildi.

Katılmak isteyen bayanlar Beylikdüzü Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne 0212 880 53 00 numaralı telefondan ulaşıp, kayıtlarını yaptırabilirler.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV