banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü İbrahim Mendeşağu’da birleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü belediye başkan aday adaylarından 3 isim, yarıştan çekilerek diğer bir aday adayı Avukat İbrahim Mendeşağu'yu desteklediklerini açıkladı.

30 Ekim 2013 Çarşamba 03:00
Beylikdüzü İbrahim Mendeşağu’da birleşti
banner312
Beylikdüzü İbrahim Mendeşağu’da birleşti

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü belediye başkan aday adaylarından 3 isim, yarıştan çekilerek diğer bir aday adayı Avukat İbrahim Mendeşağu'yu desteklediklerini açıkladı.

2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala adaylık yarışı da hız kazandı. Daha önce Beylikdüzü belediye başkan aday adayı olduklarını açıklayan Yücel Aslıoğlu, Hüseyin Demirkaya ve Mehmet Çoban, bir diğer aday adayı Av. İbrahim Mendeşağu lehine çekilme kararı aldı.

2009 yılında AKP’nin kıl payıyla iktidar olduğu Beylikdüzü‘nde, birbirinden iddialı CHP Beylikdüzü belediye başkan aday adayları birbirlerine verdikleri destekle, AKP iktidarını zorlayacak gibi görünüyor. Sürpriz bir şekilde aday adaylığından çekilen Yücel Aslıoğlu, Hüseyin Demirkaya ve Mehmet Çoban, düzenledikleri basın toplantısı ile İbrahim Mendeşağu’yu desteklediklerini açıkladı.



Toplantıda 3 aday adayı adına konuşan Yücel Aslıoğlu, Av. İbrahim Mendeşağu’ya desteklerinin tam olduğunu ifade ederek, “2009 yerel seçimleri öncesinde 14 aday adayı arasında CHP Genel Merkezi tarafından yapılan yoklamada ‘yüzde 38′ ile en fazla oyu alan Mendeşağu, adaylık için tercih edilmemişti. O günden bugüne kadar sistematik ve kapsamlı çalışmaları neticesinde başta halkımız olmak üzere, bölgemizde bulunan sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve kanaat önderlerinin desteğini alan Mendeşağu’nun aday gösterilmesi için çekiliyoruz. Kendisine inancımız da desteğimiz de tamdır” açıklamasında bulundu.

“MENDEŞAĞU: GÜN BİRLİK GÜNÜ!”
Diğer aday adaylarının kendi lehine çekilmesinden dolayı büyük onur duyduğunu ifade eden Av. İbrahim Mendeşağu, gördüğü desteğinin sadece kendisini değil, CHP’yi de güçlendirdiğini vurguladı. Tüm partililere birlik çağrısında bulunan Mendeşağu, “Dilerim bu uygulama ve birleşme diğer il ve ilçe teşkilatlarımıza da örnek olur. Cumhuriyet Halk Partisi’ne uzun süredir hizmet etmiş ve etmeye devam eden 3 belediye başkan aday adayımıza da teşekkür ediyorum. Bu yola birlikte çıktık ve birlikte yürümeye devam edeceğiz. Beylikdüzü’nün kötü kaderini değiştirmek bizim elimizde. Bize destek veren tüm çevrelere hizmet etmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. 31 Mart günü Beylikdüzü Belediyesin’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıracağız.



MENDEŞAĞU’YA KİMLER DESTEK VERDİ?
CHP Sivas eski İl Başkanı İsmail Hakkı Konar, CHP Sivas eski İl Başkanı Adnan Çelik, Enerji Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Jeoloji Yüksek Mühendisi Halit Mete Oltulu, CHP Sivas İl Genel Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Gökhan Güldigen, CHP Sivas Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Semih Balk, İşadamı Ayhan Ulucan, CHP üyesi Eren Erdoğan, Akademisyen İş Kadını Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Sivas eski İl Başkan Yardımcısı Aydın Çaşur, İş Adamı Mesut Acar, eğitimci Fadime Konar, Mimar Ünsal Dinçay Konar, CHP Sivas eski İl Başkanı Cahit Korkut.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV