banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Beylikdüzü'nde 19 Mayıs Coşkusu

Beylikdüzü'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na öğrenciler gösterileriyle damga vurdu

19 Mayıs 2012 Cumartesi 20:23
 Beylikdüzü'nde 19 Mayıs Coşkusu
banner299

Beylikdüzü'nde 19 Mayıs Coşkusu

Beylikdüzü'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'na öğrenciler gösterileriyle damga vurdu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda, ilçedeki öğrenciler, bu özel günde kutlama etkinlikleri düzenlediler ve gençlerin gösterileri izleyicilerden tam not aldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Beylikdüzü'nde törenlerle kutlandı. Gençlik Haftası kapsamında geçtiğimiz hafta Beylikdüzü Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni gerçekleştirilmişti. 19 Mayıs'da da öncelikle Belediye Başkanlığı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Gösteriler, Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Lisenin Spor Salonu'nda yapılan kutlama etkinliğine, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Garnizon Komutanlığı'nı temsilen Tankçı Yarbay Cihangir Koparan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Mini Konser Ve Görsel Şölenlerle Tam Bir Bayram Havası!

Gösteriler çerçevesinde Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi öğrencileri Artvin ve Bitlis yöresi halk oyunlarını sergilediler. Daha sonra Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi Müzik Grubu ise verdiği mini konserlerle etkinliğe gelenlere keyifli anlar yaşattılar. Yapılan gösterilere, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ücretsiz olarak kurduğu Polis Spor Okulu'na mensup öğrencilerin gerçekleştirdiği uzak doğu sporu gösterisi damga vurdu. Minik ve genç öğrenciler yaptıkları gösterilerle izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.

Beylikdüzü Akademi Spor Merkezi öğrencilerinin hazırladığı uzak doğu sporu gösterileriyle de ilçede düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri son buldu. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: COŞKUSU19 Mayıs

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV