banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BEYLİKDÜZÜ'NDE AĞAÇ KATLİAMI

Beylikdüzü'nde Ağaç Katliamı videosunu internet üzerinde binlerce insan paylaşıyor. Bu ağaçları kırıp, söküp, yağmalayan, kişiler ne için yer açıyor.

16 Temmuz 2012 Pazartesi 19:21
BEYLİKDÜZÜ'NDE AĞAÇ KATLİAMI
banner291
BEYLİKDÜZÜ'NDE AĞAÇ KATLİAMI
Beylikdüzü'nde Ağaç Katliamı videosunu internet üzerinde binlerce insan paylaşıyor. Bu ağaçları kırıp, söküp, yağmalayan, kişiler ne için yer açıyor.

Beylikdüzü Belediyesi AĞAÇ KATLİAMI yapanları görmüyor mu? Bu katliamı yapanlar kimler bu iş makinası kimin! Beylikdüzü Belediyesi bu ağaçları bu şekilde yok edenler hakkında hangi işlemi yapıyor.

Kaçak ağaç kesenler hakkında Cumhuriyet Savcılığı Gerekli işlemi yapacaktır.

Beylikdüzü'nde oksijen kaynaklarımızı yok eden bu kanun nizam tanımazlar vicdansızlar kimler. Belediye bu işlere neden göz yumuyor.

“Kıyamet kopmaya yakınken elinizde bir ağaç fidanı varsa ve onu dikmeye vakit bulabilirseniz onu dikin”. (Ahmed b. Hanbel, Müsned, III, 184, 191)
“Kim bir ağaç dikerse onun için ağaçtan hasıl olan ürün kadar Allah sevap yazar.” (Ahmed b. Hanbel, Müsned, 5/415)

* “Her kim boş, kuru ve çorak bir araziyi ihya ederse bu amelinden dolayı Allah tarafından mükâfatlandırılır. Herhangi bir canlı ondan faydalandıkça orayı ihya edene sadaka yazılır.” (Münavi, Feyzu’l-Kadir, 6/39) “Müslümanlardan bir kimse bir ağaç dikerse o ağaçtan yenen mahsul mutlaka onun için sadakadır. Yine o ağaçtan çalınan meyve de onun için sadakadır. Vahşi hayvanların yediği de sadakadır. Kuşların yediği de sadakadır. Herkesin ondan yiyip eksilttiği mahsul de onu dikene ait bir sadakadır.” (Müslim, Müsakat, 7-10, 12)

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV