banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BEYLİKDÜZÜ’NÜN CADDELERİ DE YEŞİLLENDİ!

Beylikdüzü Belediyesi yol bakım- onarım ve asfalt dökme çalışmalarının yanı sıra kavşak, refüj ve yan bant düzenleme çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor

04 Ekim 2011 Salı 12:28
BEYLİKDÜZÜ’NÜN CADDELERİ DE YEŞİLLENDİ!
banner312
BEYLİKDÜZÜ’NÜN CADDELERİ DE YEŞİLLENDİ!

Beylikdüzü Belediyesi yol bakım- onarım ve asfalt dökme çalışmalarının yanı sıra kavşak, refüj ve yan bant düzenleme çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.

İlçenin neredeyse her noktasına, park, bahçe ve peyzaj başta olmak üzere çeşitli düzenlemeler yapan Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, bu kez yol ve caddeler için kolları sıvadı. Bu çerçevede bölge genelinde refüj ve göbeklerde toplam 50 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar kapsamında 1200 adet boylu ağaç, 2 bin 500 adet çalımsı bodur bitki ve Beylikdüzü’nün simgesi haline gelen 10 bin adet gül dikildiği; son dikilen güllerle ilçedeki toplam gül miktarının 250 bine ulaştığı kaydedildi.

Günden güne gelişen Beylikdüzü’nün yeşil alan, peyzaj düzenlemeleri ve gülleriyle de vatandaşın büyük ilgisini çektiğini söyleyen Belediye Başkan Yusuf Uzun, “İlçemizdeki yeşil alanlarımızı hem koruyor hem de genişletiyoruz. Belediye ekiplerimiz en son caddelerimizi de yeşillendirdi. 12 caddemize yapılan son çalışmalar şimdiden hemşehrilerimizin takdirini topladı. Çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz” dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV