banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

BİNLERCE KİŞİ FERHAT GÖÇER’LE KENDİNDEN GEÇTİ

Beylikdüzü Gürpınar Sahili, muhteşem bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Farklı yorumuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sanatçı Ferhat Göçer, yaz konserine damgasını vurdu. Bayraklarla Göçer’e eşlik eden vatandaşlar, bazen slov, bazen rock, bazen de pop şarkılarla kendilerinden geçti.

20 Temmuz 2014 Pazar 08:44
BİNLERCE KİŞİ FERHAT GÖÇER’LE KENDİNDEN GEÇTİ
banner304
BİNLERCE KİŞİ FERHAT GÖÇER’LE KENDİNDEN GEÇTİ

Beylikdüzü Gürpınar Sahili, muhteşem bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Farklı yorumuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Sanatçı Ferhat Göçer, yaz konserine damgasını vurdu. Bayraklarla Göçer’e eşlik eden vatandaşlar, bazen slov, bazen rock, bazen de pop şarkılarla kendilerinden geçti.

Beylikdüzü Tabela Neon

Ziyaretlerine ilk Beylikdüzü’nden başlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, konser başlamadan hemen önce sahnede binlerce kişiye seslenerek, “Bizim umudumuz bu ülkenin gençleridir. Sizler çağdaş uygarlığı devam ettireceksiniz ve hepimiz yaklaşan seçimlerde yurttaşlık görevimizi yapacağız” dedi. Kılıçdaroğlu, herkesi sevgiyle kucakladığını söyleyerek alandan ayrıldı.

SAHİLDE BİR FERHAT GÖÇER ESİNTİSİ…

Beylikdüzü, unutamayacağı bir yaz akşamını geride bıraktı. Denizin huzur veren esintisi eşliğinde Sanatçı Ferhat Göçer’in Gürpınar’da verdiği yaz konseri ile vatandaşlar, yerlerinde bir saniye olsun durmadı. Göçer, “Sensiz Ben Nefes Alamam” şarkısıyla önce nabız yokladı, sonra “Islak Islak” şarkısıyla binlerce kişiyi havaya soktu. Sanatçı, ardından gelen “Dalgalandım da Duruldum, Gül ki Gözlerim” parçalarıyla da duygulu anlara sebep oldu.  Konsere özellikle gençlerin ve çocukların ilgisi büyüktü. Sanatçı Ferhat Göçer, ellerinde bayraklarını sallayarak her şarkıya eşlik eden vatandaşların coşkusunu, kendi telefonuyla sahneden çektiği fotoğraf ile ölümsüzleştirdi ve Beylikdüzü’nün sevgisinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

“Artık Ne Zaman Canımız Sıkılsa Ferhat Göçer’i Çağıracağız”

Büyük bir tempo ile devam eden konserde, muhteşem performansı için Sanatçı Ferhat Göçer’e çiçek taktim eden ve sanatçı dostuyla sahnede selfie çeken Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü bir tanesiniz. Harikasınız. Bu akşam sizlerle bir arada olmanın enerjisini yaşıyorum. 10 yıllık dostum güzel insanı sahnede izlemek tarifsiz bir duygu. Ne zaman canımız sıkılsa, üzüntü içinde olsak, bizi iyileştirmek için artık Ferhat Göçer’i çağıracağız. Size buradan kültürün, sanatın ve her alanın merkezi olacağımıza söz veriyorum. Beylikdüzü Batı İstanbul’un başkenti olacak” diye konuştu.  İmamoğlu ayrıca, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Beylikdüzü’ne gelmesinin kendilerine büyük bir moral verdiğini belirterek, kendisine teşekkürlerini sundu.

2 Saat Boyunca Coşku ve Neşe…

Konseri izlemeye devam eden Başkan İmamoğlu, şarkılara heyecanla eşlik etti. Göçer’in seslendirdiği “Sensiz ben nefes alamam” parçasında ise eşi Dilek İmamoğlu ile ettiği dans sempatik görüntülere yol açtı. Konser alanını bir bir gezen İmamoğlu, vatandaşlarla bolca fotoğraf çektirdi. Sanatçının söylediği coşkulu parçalarla kendinden geçen Beylikdüzü halkı, dolu dolu geçen 2 saatin sonunda konser alanından neşeyle ayrıldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV