banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

BOĞAZ TURUNUN BU SEFERKİ KONUKLARI GAZİLER VE KARADENİZLİLER OLDU

Belediyemiz tarafından düzenlenen Boğaz turları tüm coşkusuyla devam ediyor. Hergün yüzlerce kişi Boğazın güzelliklerini görme imkânı buluyor

16 Ağustos 2011 Salı 23:15
BOĞAZ TURUNUN BU SEFERKİ KONUKLARI GAZİLER VE KARADENİZLİLER OLDU
banner229
BOĞAZ TURUNUN BU SEFERKİ KONUKLARI GAZİLER VE KARADENİZLİLER OLDU


Belediyemiz tarafından düzenlenen Boğaz turları tüm coşkusuyla devam ediyor. Hergün yüzlerce kişi Boğazın güzelliklerini görme imkânı buluyor.

Beylikdüzü Belediyesi’nin organize ettiği “40 gün 40 Gece Boğaz Turu” tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayı boyunca da süren programa katılanlar, İstanbul manzarasında eşliğinde iftarlarını açıyor. Düzenlenen vapur gezileri bu kez Giresun ve Orduluları İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasıyla buluşturdu. Boğazın güzelliklerini görmek ve mehtapta iftar açmanın mutluluğunu yaşamak için bir araya gelen Giresun ve Ordulu vatandaşlar geziye yoğun ilgi gösterdi. Boğaz kıyılarının harika güzelliklerini rehber eşliğinde seyreden vatandaşlar, teknede okunan ezanla birlikte oruçlarını açtılar. İftardan sonra çalınan müzikle yöresel oyunlarını oynayan Karadenizliler, gezinin sonunda Başkan Yusuf Uzun’a kendilerine Boğaz’da iftar keyfini yaşattığı için teşekkürlerini ilettiler.

Gazilerimiz Boğaz Turunda

Karadenizlilerden sonra Kore ve Kıbrıs’ta kahramanca savaşmış gazilerimiz Boğaz Turu için bir araya geldiler. İftar öncesinde sohbet edip anılarını anlatan gaziler, kimi zaman duygulu anlar yaşadılar. Çalınan müzik eşliğinde oyunlar oynayan gazilerimiz gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geziye katılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Avcılar Şube Başkanı Nurettin Ağaoğlu, gazilerin bu tarz organizasyonlarla onurlandırıldığını söyleyerek, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’a, kendilerine bu imkânı sunduğu için teşekkürlerini iletti.
Yeni engelli aracı ilk defa kullanıldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından engellilerin taşınması için alınan araç da ilk defa boğaz tur öncesinde kullanıldı. Boğaz turuna katılmak isteyen engelli bir vatandaş, engelliler için tahsis edilen özel araçla evinden alınarak iskeleye getirildi ve turun sonun evine bırakıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV