banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Danışma Meclisi'nde Birlik Çağrısı

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın "yerel yönetimler" gündemli Danışma Meclis toplantısı Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı.

04 Mart 2013 Pazartesi 17:14
Danışma Meclisi'nde Birlik Çağrısı
banner266
Danışma Meclisi'nde Birlik Çağrısı
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nın "yerel yönetimler" gündemli Danışma Meclis toplantısı Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, "yerel yönetimler" gündemli danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Konuşmacıların birlik çağrısında bulunduğu toplantıda AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, "Sayın Başbakanımızın dediği gibi, biz bu siyaseti aziz halkımızın hayır duasını almak için yapıyoruz. Bu yüzden kişisel hırslar, fitne ve fesat ayaklarımızın altındadır. 2014 yerel seçimleri, sonraki yıllarda yapılacak seçimlerin de anahtarı niteliğindedir. Gün birlik beraberlik ve daha çok çalışma zamanıdır" diye konuştu. İl Başkanı Babuşçu ayrıca, partisinin belirlediği 2023 hedefine ise birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik projesini uygulama ile ulaşabileceklerini dile getirdi.

Turan: Biz Kendimizle Yarışıyoruz

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan da birlik çağrısına vurgu yaparak, "Bu iktidarı yönetimden alsanız, hangi partinin bu ülkeyi yönetecek vizyonu var söyleyebilir misiniz? Biz kendi kedimizle yarışıyoruz. Bu özgüven, beraberliğimizi pekiştirsin. Bu birlik ve beraberlikle üç değil otuz üç dönem daha iktidar oluruz" diye konuştu.

Uzun: Karalamalara Boyun Eğmiyoruz

Başkan Uzun ise konuşmasında Beylikdüzü'nde meclis üye sayısının muhalefet partilerinden daha az olmasına karşın başarılı bir hizmet verdiklerini dile getirdi. Başkan Uzun, "Birlik ve beraberlik içerisinde yerel seçimlerde yeniden iktidar olacağız. İnşallah meclisi de kazaya düşürmeyeceğiz" diye konuştu. Başarıları gölgelemek isteyen bazı yerel gazetelerin karalama kampanyalarının olduğunu dile getiren Başkan Uzun, bu karalama ve şantajlara boyun eğmeden yollarına devam edeceklerini vurguladı ve yeni projelerin müjdesini verdi.

Yeni Hastaneler İçin Sağlık Bakanlığı'na Ziyaretler Olacak

Başbakan Erdoğan'ın Beylikdüzü ziyareti sonrası hastane konusunu kendisine ilettiklerini belirten Başkan Uzun, hastanenin ihalesinin Nisan Ayı'nda TOKİ tarafından yapılacağını dile getirdi. Gürpınar'daki eski belediye ek hizmet binasının devlet hastanesi poliklinikleri olarak hizmet verdiğini de hatırlatan Başkan Uzun, ayrıca Gürpınar ve Kavaklı'da ihtisas hastaneleri için yer belirlediklerini, bu konuda Sağlık Bakanı'na ziyaretler yapacaklarını ifade etti. Başkan Uzun ayrıca, Fatih Koleji'nin D-100 Karayolu'na bakan bölümünde Fatih Üniversitesi'nin de bir Araştırma Hastanesi kuracağını kaydetti.

Buz Pisti Çok Yakında Hizmete Açılıyor

Başkan Uzun, 34 milyon TL bütçeli dev spor kompleksinin yakın bir zamanda hizmete açılacağını belirterek, Beylikdüzü Spor Tesisleri yanında yapımına devam edilen buz pistinin de yaklaşık bir hafta içerisinde hizmete gireceğini müjdeledi. Balık halinin Beylikdüzü'ne taşınacağını ve içerisinde deniz otobüsü iskelesinin de olacağını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ulaşımda deniz araçlarının da kullanılacağını ifade etti. Başkan Uzun metrobüs duraklarından ilçenin uzak bölgelerine İETT'nin 4 yeni ring hattı koyduğunu dile getirdi ve vatandaşların bu otobüsleri kullanmalarını istedi. Ayrıca ilçede eğitim, sağlık, altyapı, aydınlatma, çevre düzenlemeleri, sosyal ve kültürel projelerini de slayt gösterisi eşliğinde bir bir anlattı.

İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü Emeği Olan Herkese Teşekkür Etti

Toplantıda konuşan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise çalışma prensipleriyle ilgili, genel merkez ve il başkanlığından gelen yeni bilgileri partilileriyle paylaştı. Beylikdüzü'nde 29580 üye kaydı yaptıklarını belirten Av. Bülbüllü, üye kaydı ve üye ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti. Devlet Hastanesi ve ilçeye birçok hizmetin yapılmasında Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve diğer yöneticilerle büyük uğraşlar verdiklerini belirten Bülbüllü, "Hizmetlerin ilçemize getirilmesinde büyük emeği olan, Başta Başbakanımız olmak üzere tüm bakan ve milletvekillerimiz, il başkanımız, büyükşehir belediye başkanımız, belediye başkanımız ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantının basına kapalı bölümünde ise yöneticiler, partililerden gelen soruları yanıtladı.

Toplantıya il genel meclisi üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV