banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

GAZİANTEPLİLER ŞENLİKTE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği tarafından, Avrupa Yakası’nda ilki düzenlenen ve Beylikdüzü Belediyesi Yeni Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen “Gaziantep Yiyecekleri Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

01 Ekim 2012 Pazartesi 21:36
GAZİANTEPLİLER ŞENLİKTE BİR ARAYA GELDİ
banner299
GAZİANTEPLİLER ŞENLİKTE BİR ARAYA GELDİ


İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği tarafından, Avrupa Yakası’nda ilki düzenlenen ve Beylikdüzü Belediyesi Yeni Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen “Gaziantep Yiyecekleri Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği’nin Avrupa Yakası’nda ilkini düzenlediği “Gaziantep Yiyecekleri Şenliği” Beylikdüzü Belediyesi Yeni Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Çarşamba Pazarı önünde kurulan şenlikte, birbirinden lezzetli yemeklerin ve tatlıların yanı sıra dolmalık kuru biber, kuru patlıcan, salça ve pul biber için yoğun talep oldu. Gaziantep Yöresi’ne özgü sanatçıların seslendirdiği şarkılarla renklenen şenlikte, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindeki heyet, yiyecek stantlarını tek tek gezerek kolay gelsin dileklerini iletti ve ikram edilen yöresel yiyeceklerden tattı.

Avrupa Yakası’nda ilk tercih Beylikdüzü…

‘Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’nde bir konuşma yapan Başkan Uzun, “81 vilayetimizin her birinin çok farklı renkleri, güzellikleri var. Şu ana kadar Anadolu Yakası’nda tam 12 kez düzenlenen ‘Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’, bu defa ilk kez Avrupa Yakası’nda Beylikdüzü’nde düzenleniyor. Federasyon ve dernekten arkadaşlar bu isteklerini bize ifade ettiklerinde memnun olduk ve buyrun dedik. Beylikdüzü’ne ve vatandaşlarımızın yararına olan Beylikdüzü’nün çıtasını yukarı çekecek her türlü fikir, proje bizim tarafımızdan da kabul görmüştür” dedi.

“Yeni Etkinlik Alanımız hayırlı olsun”

Daha önceki etkinliklerin Fatih Sultan Mehmet Camii’nin yanındaki etkinlik alanında gerçekleştiğini ifade eden Başkan Uzun, Beylikdüzü halkının, etkinlikleri takip edebileceği geniş bir alana ve meydana kavuştuğunu belirterek, “Artık yeni etkinlik alanımız burası oldu. Beylikdüzü’ndeki etkinliklerin ciddi bir kısmını burada gerçekleştireceğiz, hayırlı olsun” diye konuştu.

‘Gaziantep Yiyecekleri Şenliği’ne; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Gaziantepliler Federasyonu Başkanı İnal Aydınoğlu, Gaziantepliler Dernekleri Federasyonu Yeni Başkanı Mehmet Güçtekin, İstanbul Avrupa Yakası Gaziantepliler Dernek Federasyon Başkanı Fahri Öztütüncü, İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Necati Göksü, Gaziantep ve İstanbul’un önde gelen iş adamları ile siyasetçilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV