banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MAHALLE MECLİSLERİ’NDE SORUNLAR BAŞKAN UZUN’A İLETİLİYOR

Adnan Kahveci Mahalle Meclisi Toplantısı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, metrobüs ve devlet hastanesi projesiyle ilgili bilgi verdi.

04 Mart 2012 Pazar 21:31
MAHALLE MECLİSLERİ’NDE SORUNLAR BAŞKAN UZUN’A İLETİLİYOR
banner291
MAHALLE MECLİSLERİ’NDE SORUNLAR BAŞKAN UZUN’A İLETİLİYOR

Adnan Kahveci Mahalle Meclisi Toplantısı’nda vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, metrobüs ve devlet hastanesi projesiyle ilgili bilgi verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katıldığı ve halkın büyük ilgi gösterdiği Mahalle Meclisi toplantısı, Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki Elit Kafe’de gerçekleştirildi. Halkın belediyecilik yönetimine katkıda bulunmasını sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıya katılım yine yoğun oldu. Yapılan kahvaltılı programa, Başkan Uzun ile birlikte Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Efrahim Yeşil ve birim müdürleri katıldı. Toplantıda özellikle Adnan Kahveci Mahallesi ve Beykent mevkiinde hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgi veren Başkan Uzun’a, vatandaşlar en büyük isteklerinin devlet hastanesi olduğunu söylediler.

Metrobüse kolay ulaşım

Toplantıda, metrobüs projesinin bitmesiyle son durak TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi ve bir önceki durak olan Beko durağına ulaşım için vatandaşlar çeşitli geçiş yolları istediler. Belediye Başkanı Uzun, konu üzerinde çalışmalar yapılacağını ve vatandaşın duraklara rahat ulaşacağını söyledi.

Devlet hastanemiz araştırma hastanesi olacak!

Devlet hastanesi için tüm çalışmaların başladığını söyleyen Başkan Uzun, TOKİ’nin, Beykent’teki Fox City Alışveriş Merkezi’nin hemen yanına inşaatı yakın zamanda başlatacağının müjdesini verdi. Başkan Uzun ayrıca, hastanenin araştırma hastanesi olacağını ve çevre ilçelere de hizmet vereceğini belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun toplantı sonrasında vatandaşlarla birebir görüşmelerde de bulundu. Yapılacak tüm yatırımların Beylikdüzü’ne büyük katkı sağlayacağını dile getiren Başkan Uzun, vatandaşların katılımcı belediyecilik anlayışına destek vererek toplantıya ilgi göstermesinden dolayı teşekkür etti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV