banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Milletvekili Hakan Şükür Beylikdüzü'ndeydi

Yusuf Uzun ile Hakan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın tanışma yemeğinde bir araya geldi.

12 Ocak 2013 Cumartesi 20:03
Milletvekili Hakan Şükür Beylikdüzü'ndeydi
banner266
Milletvekili Hakan Şükür Beylikdüzü'ndeydi
Yusuf Uzun ile Hakan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile AK Parti İstanbul Milletvekili ve Beylikdüzü Koordinatörü Hakan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın tanışma yemeğinde bir araya geldi. 

AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Beylikdüzü'nü ziyaret etti. Fatih Sultan Mehmet Camii'nde kılınan Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şükür'e ilgi oldukça yoğundu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile ilçe halkını selamlayan Milletvekili Şükür, vatandaşlarla sohbet etti.

"Ziyaretlerimiz Daha da Sıklaşacak"

Beyliküdüzü Koordinatörlüğü'ne atanan Şükür, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın Bayece Restoran'da düzenlediği tanışma yemeğine de katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nın hazır bulunduğu yemekte bir konuşma yapan Başkan Uzun, Milletvekili Şükür'ün Beylikdüzü'nün Ankara'daki en büyük temsilcisi olacağını, ilçedeki eksiklikleri birlikte gidereceklerini dile getirdi. Milletvekili Şükür tanışma yemeğinin kar muhalefeti nedeniyle gecikmeli olduğunu, ancak bundan böyle daha sık bir araya gelerek, Beylikdüzü'nü daha güzel günlere götürmek için hep birlikte çalışacaklarını vurguladı. Ziyaret kapsamında ilçe genelinde esnaf ziyareti de gerçekleştirildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV