banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Otomobilde feci ölüm

Beylikdüzü’nde kontrolden çıkan otomobil korkuluklara çarparak alev aldı.

11 Mayıs 2013 Cumartesi 11:35
Otomobilde feci ölüm
banner263
Otomobilde feci ölüm

Beylikdüzü’nde kontrolden çıkan otomobil korkuluklara çarparak alev aldı.
Olay, saat 02.00’da Kumcularyolu Caddesi Ambarlı Limanı mevkiinde meydana geldi. 34 GD 7976 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç önce yol kenarındaki aydınlatma direğine ve park halindeki 59 VD 151 plakalı kamyonete, daha sonra da korkuluklara çarptı.

Kazanın ardından kimliği belirsiz sürücü otomobil içerisinde sıkışırken, araç aniden alev alarak yanmaya başladı. Yoldan geçen diğer sürücüler durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobili kısa sürede söndürdü. Soğutma çalışmalarının ardından savcı ve polis olay yerinde incelemelerde bulundu.

Kimliği tespit edilemeyen sürücünün cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV