banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Partiler Arası Üye Skandalı!

Bizim Bakış Gazetesi "CHP Beylikdüzü ‘Barış’a sahip çıkamadı!" Manşeti ile verdiği haber Beylikdüzü'nde yankı uyandırdı.

29 Mart 2013 Cuma 09:08
Partiler Arası Üye Skandalı!
banner264
Partiler Arası Üye Skandalı!

Bizim Bakış Gazetesi "CHP Beylikdüzü ‘Barış’a sahip çıkamadı!" Manşeti ile verdiği haber Beylikdüzü'nde yankı uyandırdı.


Bizim Bakış Gazetesinin SKANDAL Haberini Yorumsuz Yayınlıyoruz...

Barış Çağdaş Doğan… Kendisini tanıyan herkes onun CHP’li olduğunu bilir. 2005 senesinden bu yana CHP üyesi olan Barış Çağdaş Doğan, kaydının AKP’de olduğunu öğrenince yöneticiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

2005 yılından bu yana CHP’ye kayıtlı olan Barış Çağdaş Doğan, cep telefonuna partisinden gelen “BAŞKA PARTİYE DE ÜYE OLDUĞUNUZ ICIN CHP ÜYELİĞİNİZ YARGITAY TARAFINDAN İPTAL EDİLMİŞTİR. İLÇEMİZE GELEREK YENİ FORM DOLDURMANIZI RİCA EDİYORUZ. EKREM İMAMOĞLU…” mesajını okuyunca soluğu adliyede aldı. Üyesi bulunduğu partinin ilçe yöneticilerinin bu sahtekârlık karşısında sessiz kalmalarını yorumlamak istemediğini belirten Doğan, AKP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve yöneticileri hakkında ‘EVRAKTA SAHTECİLİK’ yaptıkları iddiasıyla Büyükçekmece Başsavcılığı’na şikâyette bulundu.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığınca 26.03.2013 tarihinde başka bir partiye üye olması nedeniyle parti üyeliğinin düştüğü bilgisi cep telefonuna mesajla gönderilen Barış Çağdaş Doğan, uğradığı haksızlığa çok sert tepki verdi.

CHP üyesi olmasına rağmen iradesi ve bilgisi dışında SAHTE ÜYELİK FORMU marifetiyle AKP’ye üye yapılmasını hazmedemeyen Doğan, savcılığa verdiği dilekçede şu görüşlere yer verdi:

Bir partiye üye olmanın KOŞULLARI BELLİDİR. Üye olmak istediğiniz partinin TÜZÜĞÜNÜ, PROĞRAMINI kabul eder ve üyelik formunun altına ISLAK İMZANIZI ATARAK üye olursunuz. BEN bu duygularla CHP’ye üye oldum ve üyelik formunun altına imza attım. Ancak AKP Beylikdüzü İlçe Başkanlığına ise imzam olmayan, iradem olmayan, BİLGİM OLMAYAN Türk Ceza Kanunu tarifine göre SAHTE EVRAKLA üye yapıldım ve sonuçta HUKUK ve ETİK dışı SAHTE Evrakla CHP üyeliğim düşmüş oldu. SAHTE EVRAK düzenleyerek CHP üyeliğimin düşmesine ve beni EN KÜÇÜK HÜCREME kadar RET ETTİĞİM AKP üyeliğine düşüren(!) SAHTE EVRAKI düzenleyenler hakkında şikâyetçi olmak zorunluluğu duydum.

EVRAKTA SAHTEKÂRLIK yoluyla AKP üyesi olmasına ve CHP üyeliğinin düşmesine neden olanların tespit edilerek haklarında yapılacak tahkikat sonucu belirttiği suçtan kamu davası açılmasını her tür manevi haklarının saklı tutulmasını talep eden Doğan, partisinin ilçe yöneticilerinin vurdumduymaz tavırları karşısında üzüntülerini dile getirdiğini ifade etti. Çok sayıda arkadaşının da bu konuda yalnız bırakılmasının arkasında CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun AKP’ye karşı tavırsızlığının yattığını vurgulayan Doğan, “her koşulda bir CHP’linin yapması gerektiği gibi hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi.

Herkes İmamoğlu değil

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun böyle bir olay karşısında sessizliğini koruması, bugüne kadar iktidar partisi hakkında olumsuz hiçbir açıklama yapmaması CHP’liler tarafından tepki görmeye devam ediyor.

Buna benzer bir olay Trabzon’da yaşanmış ve CHP Merkez ilçeye üye 375 kişi AKP’ye üye yapılmıştı. Bunun üzerine basın toplantısı düzenleyen CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, bilgileri dışında AKP’ye üye yapılan CHP’lilerin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirtmişti. Kaya, "Bu sahtekârlığa karşı sessiz kalmayacağız. Hukuki yollarla hakkımızı arayacağız" demişti.

Kaynak : http://www.bizimbakis.com/index.php?haber=529

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV