banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

SÖRFÜN EN İYİLERİ İSTANBUL’DA YARIŞTI

2020 olimpiyatlarına aday şehir İstanbul Beylikdüzü rüzgar sörfünün en iyilerini ağırladı.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 13:17
SÖRFÜN EN İYİLERİ İSTANBUL’DA YARIŞTI
banner265
SÖRFÜN EN İYİLERİ İSTANBUL’DA YARIŞTI


2020 olimpiyatlarına aday şehir İstanbul Beylikdüzü rüzgar sörfünün en iyilerini ağırladı. 5 gün boyunca kıyasıya rekabetin yaşandığı RS:One World Windsurfing Championship’de erkeklerde Hong Konglu Kwok Fai Cheng, bayanlarda Hong Konglu Lo Sin Lam 5 bin dolarlık ödülün sahipleri oldu.

İlki geçtiğimiz yıl Boracay’da gerçekleşen RS: One World Windsurfing Championship bu yıl Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Dünyanın en iyi sörçülerinin rüzgârla dansı, 5 gün boyunca Beylikdüzü`nde İstanbul panaromasıyla görsel bir şölene dönüştü.

Beylikdüzü Belediyesi ’nin desteği ve Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde gerçekleştirilen, dünya üzerindeki en elit 60 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Beylikdüzü, Rüzgar Sörfü Kulübü`nde yapılan yarışlarda spor severler rüzgarla dansın şovuna şahit oldu.

5 Gün Boyunca Farklı Kategorilerde Yarışlar Gerçekleştirildi

Gençlerde ise; 1.Hong Konglu Kwok Fai Cheng olurken, 2.liği Türkiye’den Uğur İyigün 3.lüğü de yine Türkiye’den Cem Duman elde etti. Bayanlarda ise; 1:liği Hong Konglu Lo Sin Lam, 2.liği İtalyan Giuseppe Zerillo, 3.lüğü de Filipinlerden Kaibigan Yancy elde etti.

Master kategorisinde ise 1.liği Türkiye’den Beylikdüzü Sörf Klübü sporcusu Güvenç Kuroğlu elde etti.

Ödülleri Başkan Uzun Takdim Etti

Dereceye girenlere Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Ahmet Gençtürk, Neil Pryde Spor ve Organizasyon Müdürü Messiaen Emmanuel tarafından törenle ödülleri verildi.

Beylikdüzü’nü İstanbul’un Sörf Merkezi Haline Getireceğiz.

Dünya rüzgar sörfü unvan mücadelesine ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun:

‘’Dünya arenasında büyük önem taşıyan bu organizasyona katkı sağlamaktan dolayı gurur duyduk. Farklı ülkelerden gelen dünyanın en iyi rüzgar sörfçüleri burada kıyasıya mücadele ettiler. Bizde Beylikdüzü’nü İstanbul’un ve hatta dünyanın en seçkin sörf merkezlerinden biri haline getirmek için çalışıyoruz. Rüzgar sörfüne desteklerimiz devam edecektir” dedi.

Göreve geldiğinden itibaren Beylikdüzü’nü bir spor kenti yapmak için sürekli çalıştıklarını söyleyen Başkan Uzun, “Amacımız, sporun bütün branşlarını Beylikdüzü’nde hayata geçirmek. Bunun için 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın hayatında sporun olabilmesi adına kulüpler ve federasyonlarla sürekli irtibat halindeyiz” dedi.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV