banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kitap fuarında tema engelsiz bir dünya

SABAH gazetesinin ana medya sponsoru olduğu CNR Kitap Fuarı dün başladı.

05 Mart 2016 Cumartesi 09:47
Kitap fuarında tema engelsiz bir dünya
banner264
Kitap fuarında tema engelsiz bir dünya

SABAH gazetesinin ana medya sponsoru olduğu CNR Kitap Fuarı dün başladı. Yerli yayınevlerinin yanı sıra 104 yabancı yayınevinin katıldığı fuar 13 Mart'a kadar açık kalacak

CNR Holding tarafından Basın Yayın Birliği desteğiyle düzenlenen CNR Kitap Fuarı'nın 3'üncüsü gerçekleştiriliyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal dün fuarın açılış konuşmasını yaptı. Ünal "İnsanı kalbinden tutan kitaptır. Engelsiz bir dünya için kalbimizi yeniden inşa etmeliyiz" dedi. CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen fuara 600 yayıncı katılıyor. Prof. Dr. Semavi Eyice ise fuarın onur yazarı. 25 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen fuarda 19 ülkeden 104 yabancı yayınevi yer alıyor. Ayrıca fuara katılan ana dili Arapça olan 9 ülkeden 85 yayıncı için 'Arap Ülkeleri Yayıncıları Özel Bölümü' oluşturuldu. Kitap dostlarını çeşitli sürprizlerle karşılayacak fuarda paneller, söyleşiler, çocuk etkinlikleri, dinletilerle birlikte 900'ün üzerinde kültür etkinliği düzenlenecek. Bu yıl "Engelsiz Bir Dünya" temasıyla açılan fuar, 9 gün boyunca engelliler tarafından yayımlanmış eserleri okurlarla buluşturacak. Fuarda, SABAH gazetesi standı da büyük ilgi gördü. Fuar kapsamında Engelsiz Dünya Platformu'nca "9 Dakikada Engelsiz Dünya Platformu Gönüllüsü Ol Eğitim Programı", "Kör Topal Konferanslar", "İşaret Dili Şarkı Etkinliği", "Özel Canlandırma", "Sessiz Konferans" gibi etkinlikler düzenlenecek. 

FUARIN REN KLİ SESLERİ 
Eyüp Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün "Zihinsel ve Bedensel Engelli" çocuklara ve gençlere yönelik açtığı Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri fuarda şarkılarını söyledi. Grubun hocası Rıfat Çalışkan "1 yıldır bu eğitimi veriyoruz. Toplam 30 öğrencimiz ve yaklaşık 15-20 şarkılık repertuvarımız var" dedi. Eyüp Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Erhan Angın ise "Sadece müzik değil, birçok alanda eğitim veriyoruz. Sabun yapımı, bahçe eğitimi, seramik ve daha birçok alanda eğitimlerimiz var. Eyüp'te yaşamalarına gerek bile yok; her il��eden öğrenci kabul ediyoruz. Herkes gelebilir, başvurabilir" diye konuştu. 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV