banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

BEREN SAAT HER ŞEYİ ANLATTI

Ünlü oyuncu Beren Saat, L’Officiel dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

02 Ekim 2020 Cuma 11:36
BEREN SAAT HER ŞEYİ ANLATTI
banner266
BEREN SAAT HER ŞEYİ ANLATTI
Ünlü oyuncu Beren Saat, L’Officiel dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beren Saat, L’Officiel dergisine verdiği röportajda "Kenan’la, elektronik ve deneysel dans şarkıları yaptık. Şarkıları, videolarıyla 2021’de yayınlayacağım. Hem oynayıp hem de yöneteceğim. Bunlar bazı anılarımın kısa filmleri gibi olacak." dedi.
Aşklarının sırrı ne?

Uzun süre beraber olmamızın sırrı; ‘evde hissetme hissi’. Bir gün biriyle tanışırsın, kendini evde hissedersin. Bizim öyle oldu. Güldük, eğlendik, dans ettik, saçmaladık. Etrafta ne olursa olsun ikimizin bir fanusu vardı. Bu yıllarca sürdü. Son zamanlarda aşkın yaşanma şekli ve hızı değişti.

Hem dijital çağın aşklarından uzak olduğumuz, hem de romantizm anlayışımız örtüştüğü ve aile olabildiğimiz için uzun sürdü. İlişkimiz iki ünlü insan için uzun bir zaman. Her ayrılığımızdan sonra bir araya geldiğimizde yeniden evde ve sevgili hissettiğimiz için kopamadık.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV